X

App Store domina Google Play in incasari in T2 2017

App Store domina Google Play in incasari in T2 2017, compania Apple reusind sa se mentina pe o pozitie puternica in fata celor de la Google si in acest trimestru fiscal. Conform unei companii care analizeaza aplicatiile pentru smartphone si tablete, App Store a inregistrat in T2 2017 incasari cu 95% mai mari decat cele ale Google Play, in aceeasi perioada, diferenta intre magazine fiind mai mare acum decat in T2 2016.

App Store a inreistrat si o crestere substantiala a incasarilor fata de anul trecut, cu aproximativ 2 miliarde de dolari, asta in timp ce in cazul Google Play incasarile au crescut cu aproximativ jumatate. Totusi, important aici este faptul ca App Store inca are un avans major in fata Google Play in ceea ce priveste incasarile, magazinul celor de la Apple generand de 2 ori mai multi bani decat magazinul Google iar asta nu pare sa se schimbe prea curand.

App Store nu are o evolutie la fel de buna si in ceea ce priveste descarcarile, aici Google Play crescand diferenta in numarul de descarcari trimestriale generate. Puteti vedea ca in cazul App Store vorbim despre o crestere minora a numarului de descarcari generate de catre utilizatori, in timp ce in cazul Google Play vorbim despre o creste mult mai mare, diferenta dintre cele doua magazine crescand deasemenea.

App Store avea in T2 2016 jumatate din descarcarile generate de catre Google Play, insa acum magazinul celor de la Google genereaza cu 135% mai multe descarcari decat magazinul Apple. Desi Google Play genereaza foarte multe descarcari, in cazul incasarilor vorbim despre doar jumatate din ceea ce produce App Store, asa ca Apple ramane in continuare o companie cu un magazin de aplicatii faorte profitabil.

This post was last modified on iul. 27, 2017, 8:11 AM 08:11

Disqus Comments Loading...