X

Samsung anunta Profit Record, nu Mulumita Galaxy S8

Samsung

a anuntat in cursul acestei zile rezultatele financiare pentru T2 2017 si confirma practic estimarile initiale privind profitul record pe care estima ca l-a facut. Vorbim despre un profit de 12.6 miliarde de dolari generat de catre compania Samsung in T2 2017, cel mai mare de pana acum pentru coreeni, dar asta multumita diviziei care dezvolta chip-uri pentru terminale mobile si alte produse electronice.

Samsung a anuntat ca profitul diviziei de chip-uri a crescut substantial in T2 2017, insa cel al diviziei mobile a scazut usor, desi compania se lauda cu vanzari bune pentru seria Samsung Galaxy S8. Cei de la Samsung sustin ca preturile mari pentru componentele smartphone-urilor au generat aceasta scadere a profitului, insa chiar si asa vorbim despre un nou record pentru coreeni, unul care a uimit intreaga lume.

Samsung reuseste sa isi mentina investitorii fericiti multumita rezultatelor foarte bune ale diviziei care produce chip-uri, pentru aceasta existand si planuri foarte mari in viitor. Compania a anuntat zilele trecute investitii masive in divizia care produce tot felul de chip-uri, dar si intentia de a isi extinde substantial baza de clienti pentru a genera incasari si profit mult mai mari in perioada urmatoare.

Samsung a vorbit si despre Samsung Galaxy Note 8, spunand ca noul smartphone va fi lansat cu functii de top care vor tine vanzarile la un nivel ridicat si in urmatoarele luni. Samsung urmeaza sa aiba parte de o toamna foarte buna pentru ca Apple va cumpara foarte multe ecrane OLED de la companie asa ca si incasarile vor fi pe masura asteptarilor, asa ca Samsung va uimi din nou in toamna ca profit foarte bun.

“Samsung’s revenue for the quarter was KRW 61.00 trillion, an increase of KRW 10.06 trillion YoY, while operating profit for the quarter posted a record KRW 14.07 trillion, an increase of KRW 5.92 trillion YoY.”

This post was last modified on iul. 27, 2017, 8:46 AM 08:46

Disqus Comments Loading...