X

Facebook – Noutati Importante pentru News Feed

Facebook, cea mai mare platforma de socializare de pe planeta, testeaza in momentul de fata alte schimbari pentru News Feed-urile pe care le vedem in aplicatii si pe web. Compania, care detine si WhatsApp, a confirmat oficial ca are in testare aceste noi schimbari pentru News Feed, dar desigur ca ele sunt deocamdata vizibile doar pentru unii utilizatori selectati de catre Facebook pentru a le incerca si a spune daca sunt intr-adevar utile.

Facebook vrea sa personalizeze si mai mult News Feed-ul pe care il folosim cu totii, astfel incat informatiiloe acolo sa fie si mai apropiate de interesele noastre. Facebook va lansa aceasta noua schimbare sub denumirea Featured Topic, iar in cadrul noii interfete pentru News Feed vor fi afisate postari cu cateva propozitii pentru a ne da seama ce accesam, un link pentru postari si o poza, adica mai mult decat acum.

Facebook testeaza aceasta functie pentru a ajuta utilizatorii sa descopere informatii care sunt pe interesul lor, dar de la pagini si profiluri pe care nu le urmaresc. Facebook va alege aceste postari in baza a ceea ce crede ca ne-ar interesa pe noi, asa ca practic nu vom avea vreun cuvant de spus de spus in legatura cu ceea ce apare acolo, compania facand in mod constant schimbari mai mult, sau mai putin, utile pentru News Feed-ul sau.

Facebook – noutati importante pentru News Feed

Facebook a gandit News Feed pentru a vedea informatii de la paginile si persoanele pe care le urmarim, insa totul a fost in mod constant modificat. Cei de la Facebook au incercat sa imbunatateasca News Feed-ul pentru a-l face cat mai util pentru noi, insa de fiecare data se loveste de nemultumirile utilizatorilor, asa ca inca mai cauta metode prin care sa ne tina “legati” de News Feed.

Facebook afiseaza informatii in baza intereselor noastre de foarte multa vreme, insa pana acum nu a reusit sa descopere o metoda cu adevarat utila prin care sa faca asta. Nu se stie nici daca aceasta schimbare va fi apreciata de catre utilizatori, mai ales ca Facebook intentioneaza sa nu afiseze doar ceea ce urmarim noi, ci si alte informatii care e putin probabil sa fie chiar atat de interesante pentru toti.

“Facebook is testing a feature in the Facebook News Feed that provides customised links to news on topics of interest to individual users. The offering, called “Featured Topic,” is being tested on News Feed, the core of Facebook. Each selected item includes a couple of sentences of text on a subject, a link to a news story and a photo.”

Facebook testeaza in mod constant schimbari pentru reteaua sa de socializare, asa ca va trece destul timp pana cand aceasta ar putea fi, sau nu, implementata. Daca functia va fi implementata, atunci utilizatorii aplicatiilor Facebook o vor vedea primii, in timp ce pe desktop ar putea aparea in ultima instanta, asa cum se intampla in general cu noile functii pregatite de catre cei de la Facebook pentru utilizatori.

This post was last modified on aug. 18, 2017, 12:27 PM 12:27

Disqus Comments Loading...