X

WhatsApp – Functia Noua Lansata Noaptea Trecuta

WhatsApp a lansat noaptea trecuta o functie pe care o are in dezvoltare de cateva luni de zile, mentiunea privind implementarea sa nefiind facuta de catre companie. Desigur ca nu era obligatoriu ca WhatsApp sa anunte implementarea vreunei functii noi si ca in general compania ofera in secret imbunatatiri pentru utilizatori, insa aceasta este una destul de importanta pentru cei care folosesc platforma.

WhatsApp a implementat incepand de noaptea trecuta o schimbare pentru WhatsApp Web care permite vizualizarea statusurilor noi ale contactelor noastre. Pana in prezent WhatsApp ascunsese aceasta functie pentru toti utilizatorii din platforma, insa iata ca incepand de astazi putem vedea cu totii ce fel de statusuri pun prietenii nostri, astfel ca vom sti daca sunt intr-o dispozitie buna, sau intr-una proasta.

WhatsApp nu va afisa in WhatsApp Web si fucntia Stories, care este deasemenea legata de statusuri in aplicatiile pentru iPhone si Android, asa ca nu va asteptati sa vedeti asa ceva. WhatsApp afiseaza doar statusurile text cu emoticoane publicate de catre utilizatori, inclusiv poza de profil pe care acestia o au, insa altceva separat de asta nu este afisat, asa cum era si normal, avand in vedere ca platforma web este diferita.

WhatsApp – functia noua lansata noaptea trecuta

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie text de pe planeta, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori activi lunar, toti foarte interesati de functii noi. WhatsApp imbunatateste in mod constant aplicatia pentru iPhone si Android, insa in testare sunt mult mai multe functii inainte ca ele sa fie lansate in mod oficial pentru utilizatorii globali, asa cum s-a intamplat si cu aceasta de noaptea trecuta.

WhatsApp are in lucru in momentul de fata o functie foarte interesanta care permite aplicarea de filtre foto pentru pozele incarcate din biblioteca multimedia. Vorbim aici despre o functie noua a WhatsApp care nu este disponibila in momentul de fata si care ar putea elimina necesitatea de a mai edita pozele folosind aplicatii terge, totul putand fi facut direct din ea inainte de trimitere.

WhatsApp este o companie detinuta de catre cei de la Facebook inca din cursul anului 2014, foarte multe functii noi fiind implementate inca de atunci. WhatsApp functioneaza si prin infrastructura celor de la Facebook inca de acum mai bine de o saptamana, asa ca pozele si clipurile video trimise de catre noi trec prin serverele celor din Menlo Park inainte de a ajunge la prieteni, asa ca se bine sa stiti ce se intampla.

This post was last modified on aug. 18, 2017, 10:26 AM 10:26

Disqus Comments Loading...