X

Apple TV 4K – HDR10, Dolby Vision, chip A10 si Telecomanda Siri

Apple TV 4K a fost anuntat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noul model de Apple TV venind cu foarte multe imbunatatiri in comparatie cu vechiul produs care a fost lansat de catre cei din Cupertino cu doar un an de zile in urma.

Apple TV 4K aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga suport pentru tehnologia HDR 10, in televizoarele care o au integrata, dar si suport pentru Dolby Vision, tot in aceleasi tipuri de televizoare care au fost produse cu asemenea suport disponibil din fabrica.

Apple TV 4K are deasemenea un nou chip A10X Fusion foarte similar cu cel din iPad Pro 2017, acesta avand sase nuclee pentru a reda continutul 4K fara niciun fel de problema, compania Apple avand grija sa nu dezamageasca utilizatorii cu oferta pentru acest nou produs.

4K HDR si Calitate de cinema pentru clipuri video

Apple TV 4K va pune foarte mare accent pe HDR, Apple afirmand ca simpla crestere a rezolutiei la 4K nu este suficienta, suportul HDR aducand adevarata imbunatatire a calitatii imaginii.

Apple TV 4K are un nou chip A10X cu 6 nuclee ce ofera performante de 2 ori mai bune decat vechiul model, iar asta permite redarea de continut 4K HDR pe televizoarele compatibile.

Apple TV 4K va permite cumpararea filmelor 4K HDr la acelasi pret ca filmele HD vandute prin iTunes Movie Store, Apple oferind si versiunile cumparate deja la calitatea mult mai buna in mod gratuit.

Apple TV 4K va permite inclusiv redarea clipurilor video din Netflix si Amazon prime Video la 4K HDR, asa ca daca le puteti vedea, le veti avea disponibile.

Noi screensavere 4K si Apple Music

Apple TV 4K va avea deasemenea disponibile noi screensavere 4K pentru utilizatori, iar cei care asculta muzica prin Apple Music, vor avea posibilitatea de a se bucura de disponibilitatea sa.

Jocuri noi, mai complexe si mai atractive

Apple TV 4K are practic noul procesor extrem de puternic al iPad Pro 2017, iar asta inseamna ca este capabil sa redea jocuri mult mai complexe din toate punctele de vedere. Apple a demonstrat un joc nou pe care utilizatorii Apple TV 4K il vor avea disponibil, acesta folosind intreaga putere de procesare pe care o are noul chip A10X.

Pret si Lansare

Apple TV 4K va fi disponibil pentru precomanda incepand din data de 15 septembrie la preturi care incep de la 179 de dolari si ajung pana la 199 de dolari.

This post was last modified on sept. 12, 2017, 8:54 PM 20:54

Disqus Comments Loading...