X

Apple Watch 3 – 4G LTE si Noi Culori Anuntate

Apple Watch 3 are conectivitate 4G LTE si noi culori anuntate astazi de catre compania Apple, noul model de smartwatch urmand a fi disponibil pentru achizitie din magazine in cursul acestui an la preturi mai mari pentru ca integrarea acestei functii nu va fi chiar atat de ieftina.

4G LTE pentru independenta de iPhone

Apple Watch 3 va fi lansat de catre compania Apple in doua versiuni, una care are conectivitate 4G LTE si va fi scumpa, plus una care nu va avea asemenea conectivitate, dar va fi mult mai ieftina, noile culori urmand a fi disponibile pentru ambele modele anul acesta.

Apple Watch 3 va fi primul smartwatch al Apple care va functiona independent de un iPhone pentru conectivitate la internet si apeluri telefonice, dar nu va avea functii speciale pentru iPhone X si iPhone 8, sau cel putin deocamdata ele nu au fost anuntate de catre Apple.

Apple Watch 3 vine cu o coroana digitala noua care are culoarea rosie, exact precum ni s-a spus dupa analizarea iOS 11 GM, el avand o rezistenta si mai crescuta la apa, chiar daca ofera conectivitate 4G LTE.

Siri, Apple Maps, si multe alte aplicatii vor functiona independent de iPhone chiar si la distanta, totul multumita unei cartele SIM speciale. Apple Watch 3 urmeaza sa ofere deasemenea posibilitatea de a asculta muzica prin Apple Music cu ajutorul AirPods, sau a oricaror casti Bluetooth care sunt conectate la el.

Apple Watch 3 NU va putea fi folosit in Romania cu functia 4G LTE deoarece operatorii din tara noastra nu fac parte dintre cei care vor oferi suport pentru aceasta functionalitate.

Noul chip S2 cu procesor dual-core si altimetru

Apple Watch 3 are un procesor cu 70% mai performant decat cel din Apple Watch 2, acesta fiind inclus intr-un nou chip S2. Multumita noului chip S2, Apple Watch 3 poate sa si rosteasca orice informatii pe care le afiseaza pe ecran.

Apple Watch 3 are deasemenea un nou chip W2 care ofera performante Wi-Fi cu pana la 85% mai bune. Altimetrul ajuta la detectarea inaltimii in timpul folosirii aplicatiilor, deci vorbimd despre imbunatatiri majore pentru unele aplicatii de sport.

Noi antene si SIM

Apple Watch 3 are antenele integrate in ecranul sau, iar cartela SIM pentru 4G este una e-SIM, deci are o dimensiunea mult mai mica decat in mod normal.

Design

Apple Watch 3 arata exact precum Apple Watch 2 si este cu o foaie de hartie mai gros decat modelul anterior, dar include o multitudine de functii noi. Practic, separat de noile culori pe care Apple Watch 3 le va oferi, nu vor exista diferente care sa il separe in design de modelul anuntat anul trecut de catre Apple.

Noi culori si curele

Apple Watch 3 este disponibil intr-o noua culoare aurie de culoarea aluminiului, dar si o gama noua de curele care sunt oferite in noi culori exclusive pentru Apple Watch. Apple Watch 3 este disponibil intr-o noua culoare neagra pentru versiunea ceramica.

Pret si lansare

Apple Watch 3 va fi vandut de catre compania Apple la pretul de 329 de dolari, sau euro, penru versiunea standard, plus 399 de dolari, sau euro, pentru versiuena cu 4G LTE.

Apple Watch 3 va fi disponibil pentru precomanda in 15 septembrie in 26 de tari, nu si Romania, lansarea urmand a avea loc in 22 de tari, dar nu-i veti putea folosi functia 4G LTE si in tara noastra.

watchOS 4

Apple Watch 3 are o aplicatie complet noua pentru sesiunile de fitness pe care le fac utilizatorii, multumita Gymkit, toate datele dintr-un aparat de fitness fiind automat introduse in ceas. Apple Watch 3 va permite deasemenea stocarea informatiilor din aceste aparate de fitness, dar va oferi si recomandari pentru a face noi exercitii de fitness.

Apple Watch 3 va afisa deasemenea noi informatii privind masurarile batailor inimii, inclusiv cu un grafic privind cresterile sau descresterile in timpul activitatilor zilnice, a celor de fitness si mai mult decat atat.

Apple Watch 3 va avea deasemenea o functie noua care ne va alerta in momentul in care suntem inactivi, dar avem un ritm cardiac crescut, pentru a face ivnestigatii suplimentare. Legat de aceasta functie, Apple a implementat o functie ce ar putea detecta bataile inimii in functie de monitorizarea ritmului cardiac.

watchOS 4 va fi lansat pe 19 septembrie, data la care ar trebui sa fie disponibil si iOS 11.

mai multe imediat…

This post was last modified on sept. 12, 2017, 8:42 PM 20:42

Disqus Comments Loading...