X

Samsung Galaxy S9. Arma Secreta Impotriva Face ID din iPhone X!

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre compania Samsung cu o schimbare esentiala pentru a-i oferi telefonului o sansa impotriva iPhone X si a sistemului Face ID integrat chiar de anul acesta. S-a spus in cateva randuri ca Samsung Galaxy S9 va avea o camera 3D frontala pentru a ataca Face ID din iPhone X, insa in realitate se pare ca exista o cu totul alta modificare pregatita de catre coreeni pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa vina cu un iris scanner complet nou pentru a putea ataca Face ID, noua componenta urmand a recunoaste cu o exactitate mai mare irisul ochilor utilizatorilor telefoanelor. Conform celor care lucreaza la Samsung Galaxy S9, noul iris scanner va avea o camera de 3 megapixeli in locul celei de 2 megapixeli, o crestere substantiala care are menirea de a face recunoasterea mai exacta.

Multumita acestui nou iris scanner imbunatatit, Samsung Galaxy S9 va avea un sistem de recunoastere biometrica superior celor oferite in seria Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 anul acesta. Samsung Galaxy S9 va putea recunoaste utilizatorii chiar si cand poarta ochelari de vedere, sau in intuneric, aici Face ID avand un avantaj major in fata sistemului creat de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S9. Arma Secreta Impotriva Face ID din iPhone X!

Samsung Galaxy S9 va beneficia deasemenea si de un software care va reduce timpul de recunoastere a utilizatorului, insa aici nu va fi nevoie de o schimbare foarte mare pentru ca si Face ID este incet. Software-ul va folosi totusi inteligenta artificiala pentru a oferi securitate sporita pentru utilizatorii Samsung Galaxy S9 care se bazeaza pe scanarea irisului pentru plati mobile si nu numai.

““Galaxy S9’s iris scanner will have an improved camera lens and functions to make it better to recognize the eyes of users. The iris camera lens will be improved to 3 megapixels from 2 megapixels of Galaxy S8 and Galaxy Note 8 to capture clearer images. The scanner will better recognize users’ irises even when they wear eyeglasses, move their eyeballs or are in a too dark or too light environment.”

Samsung Galaxy S9 are confirmate aceste schimbari chiar de catre compania Samsung, ea furnizand presei din Coreea de Sud informatii despre noul telefon inainte ca el sa fie lansat oficial pe pietele globale. Practic, stim sigur ca Samsung Galaxy S9 va veni cu un iris scanner imbunatatit pentru a ataca mai bine Face ID, insa lumea asteapta acum recunoastere faciala, nu a ochilor, ceva ce avem de ceva timp.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial de catre compania Samsung in cursul primaverii anului 2018, dar deocamdata nu se stie sigur cand ar urma sa se intample acest lucru. Indiferent ce data va fi aleasa pentru prezentarea Samsung Galaxy S9, este cat se poate de clar ca telefonul va veni totusi cu schimbari majore pentru utilizatori din partea companiei coreene, iar acesta este un lucru bun.

This post was last modified on dec. 12, 2017, 7:59 AM 07:59

Disqus Comments Loading...