X

Huawei P20 Pro vs Samsung Galaxy S9: Comparatia Camerelor

Huawei P20 Pro si Samsung Galaxy S9 au noile camere comparate intr-un test video complex care incearca sa ne arate daca telefoanele merita cumparate doar in baza acestei componente importante. Dupa cum veti vedea chiar din prima parte a clipului video, Huawei P20 Pro si Samsung Galaxy S9 au camere frontale de calitate foarte buna, ele reusind sa redea destul de natural imaginile, inclusiv culoarea pielii umane.

Huawei P20 Pro si Samsung Galaxy S9 se descurca la fel de bine cand vine vorba despre inregistrarea de filme in format 4K, exceptie facand stabilizarea optica, ea fiind groaznica la telefonul Huawei. In cazul inregistrarii de clipuri video in format 1080p, atat Huawei P20 Pro, cat si Samsung Galaxy S9 se descurca la fel de bine, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in cazul focalizarii automate pentru clipurile video facute de catre utilizatori.

Huawei P20 Pro vs Samsung Galaxy S9 – comparatia camerelor

Huawei P20 Pro si Samsung Galaxy S9 fac poze bune cu noile camere frontale, desi cei de la Huawei prezinta tonuri mult mai deschise, in special pentru pielea umana, ceva ce este de asteptat la aceste modele. Huawei P20 Pro are probleme mai mari decat Samsung Galaxy S9 pentru inregistrarea de selfie-uri noaptea, aici telefonul celor de la Samsung descurcandu-se mai bine, inclusiv cand vine vorba despre camera principala, multumita deschiderii mari.

Huawei P20 Pro suprasatueaza culorile pozelor normale, in timp ce Samsung Galaxy S9 prezinta imagini mult mai aproape de realitate, cei de la Huawei parand sa aplice un efect HDR mult prea pronuntat. In ceea ce priveste imaginile facute noaptea folosind camerele principale, Samsung Galaxy S9 este superior in anumite situatii de inregistrare, in timp ce Huawei P20 Pro este mai bun in altele, deschiderea foarte mare pentru camerele lor facandu-le net superioare si iPhone X, din pacate pentru noi.

This post was last modified on apr. 3, 2018, 3:09 PM 15:09

Disqus Comments Loading...