X

Gmail: Functia NOUA Lansata pentru Telefoane

Gmail a lansat ieri o actualizare foarte importanta pentru interfata desktop a serviciului de mail oferit de catre compania Google, insa si utilizatorii de telefoane mobile au avut parte de putina atentie din partea companiei americane. Mai exact, cei de la Google au decis sa implementeze in aplicatia Gmail pentru Android, deocamdata, o noua functie pentru cei care trimit email-uri, ea urmand a fi adusa inclusiv pe telefoanele iPhone in viitorul apropiat.

Gmail are incepand de ieri o noua functie numita snooze, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa seteze o data si o ora la care un email este reafisat in inbox-urile utilizatorilor ca fiind necitit. Conform celor care au testat deja functia noua a Gmail pentru telefoanele Android, in momentul in care functia este accesata, ea recomanda anumite date pe care sa le alegem pentru a reafisa un email in inbox ca fiind necitit pentru a sti ca trebuie sa il recitim.

Gmail: Functia NOUA Lansata pentru Telefoane

Gmail va ascunde din inbox email-urile pentru care am activat aceasta functie, in toata perioada in care ea este activa acele mail-uri nefiind vizibile in lista de mesaje primite de la alte persoane. Dupa ce expira perioada de timp setata pentru functia snooze, acel email va fi din nou vizibil in inbox-ul Gmail ca si cum ar fi fost primit pentru prima oara, ideea companiei Google fiind foarte interesanta si foarte utila, in special pentru cei care vor sa ascunda lucruri.

Gmail are implementata aceasta functie in mod automat de catre compania Google, ea fiind activata din serverele americanilor pentru a aparea in telefoanele utilizatorilor, deci nu e necesara in mod neaparat o actualizare a aplicatiei. Avand in vedere ca deocamdata doar aplicatia Gmail pentru Android are aceasta functionalitate, nimeni nu stie cand va fi lansata si in versiunea pentru iPhone, dar nu cred ca va trece mult timp pana cand ea va fi disponibila.

This post was last modified on apr. 26, 2018, 8:03 PM 20:03

Disqus Comments Loading...