X

iOS 11.4 Beta 3 Rezolva o PROBLEMA foarte Enervanta

iOS 11.4 Beta 3 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple, iar una dintre schimbarile implementate de catre compania Apple este de fapt rezolvarea unei probleme foarte enervante. Vorbim despre o problema care afecteaza telefoanele iPhone care au 3D Touch, compania Apple reusind sa o rezolve in iOS 11.4 Beta 3 dupa foarte mult timp in care a ignorat-o.

iOS 11.4 Beta 3 rezolva in sfarsit problema 3D Touch dupa deblocarea telefoanelor iPhone, astfel ca acum vom putea controla aplicatiile prin acest sistem fara probleme. Daca aveti un telefon iPhone care are 3D Touch, atunci stiti ca in iOS 11 nu puteti folosi 3D Touch imediat dupa deblocarea telefoanelor, incercarea de utilizare activand doar sistemul de mutare al aplicatiilor.

iOS 11.4 Beta 3 Rezolva o PROBLEMA foarte Enervanta

iOS 11.4 Beta 3 rezolva aceasta problema intr-un final, astfel ca dupa deblocarea iPhone vom putea in sfarsit sa folosim 3D Touch pentru a ajunge intr-un meniu al unei aplicatii, sau a controla o functie. iOS 11.4 Beta 3 este prima versiune beta a unui iOS 11 pentru iPhone in care compania Apple a rezolvat aceasta problema, ea fiind ignorata complet pana acum.

iOS 11.4 Beta 3 este totusi parte a unui program indelung de testare a sistemului de operare pentru iPhone, versiunea finala urmand a fi lansata de catre Apple undeva prin iunie. Acestea fiind spuse, daca asteptati de mult aceasta rezolvare pentru problema, atunci iOS 11.4 public beta 3 a fost lansat deasemenea si va puteti bucura de ea.

This post was last modified on mai 2, 2018, 8:15 AM 08:15

Disqus Comments Loading...