X

Facebook Messenger: Schimbare URIASA de Design Anuntata

Facebook Messenger va avea parte de o schimbare majora de design din partea companiei Facebook, presedintele Mark Zuckerberg anuntand planurile in cadrul conferintei F8 care s-a desfasurat noaptea trecuta. Facebook vrea sa faca Facebook Messenger mult mai simplu si mai usor de utilizat, astfel ca a prezentat in imaginile de mai jos unele dintre schimbarile pe care intentioneaza sa le faca, interfata urmand a deveni mai usor de inteles.

Facebook Messenger va deveni mai simplu, mai rapid, si mai usor de folosit, intreaga aplicatie urmand a pune in prim-plan mesageria, si nu toate celelalte functii si reclame pe care Facebook ni le tot baga pe gat de ceva vreme. Facebook Messenger urmeaza sa aiba parte de aceasta schimbare de design in perioada imediat urmatoare, schimbarea fiind in proces de dezvoltare inca de la inceputul acestui an, deci nu vorbim despre o idee la care s-a lucrat extrem de mult.

Facebook Messenger: Schimbare URIASA de Design Anuntata

Facebook Messenger va veni si cu o alta surpriza foarte interesanta, mai exact, compania Facebook intentioneaza sa implementeze un dark mode pentru utilizatorii sai, interfata cu aceasta culoare urmand a fi foarte populara. Dupa cum puteti vedea si din imaginile acestui articol, intreaga interfata a Facebook Messenger este reorientata pe trimiterea de mesaje si inregistrarea de poze, sau clipuri video, adica esenta unei aplicatii de mesagerie pentru telefoane si tablete.

“When you’re messaging, you really want a simple and fast experience. We’re taking this moment to completely redesign Messenger to focus on these ideas.”

Facebook Messenger avea nevoie de o simplificare de design pentru ca in ultimii ani a fost schimbata in rau prin implementarea unei varietati de functii si noutati de care mai nimeni nu avea nevoie. Cei de la Facebook au inteles faptul ca aplicatia Facebook Messenger trebuie sa fie mult mai simpla si mai usor de folosit de catre utilizatori, iar acum vom avea o experienta mult mai buna de utilizare, iar cand noua interfata va fi disponibila, va voi anunta.

This post was last modified on mai 2, 2018, 8:01 AM 08:01

Disqus Comments Loading...