X

Gmail: Noua Functie Surpriza pentru iPhone si Android

Gmail nu a fost uitat de catre compania Google in cadrul conferintei I/O de ieri, astfel ca serviciul de mail are deasemenea parte de imbunatatiri din partea americanilor, o functie foarte utila fiind activata pentru toata lumea. Cei de la Google au anuntat aseara lansarea functiei Smart Compose pentru Gmail, ea folosind inteligenta artificiala a companiei pentru a ghici cuvintele pe care utilizatorii urmeaza sa le scrie si a simplifica scrierea de mail-uri de oriunde.

Gmail analizeaza cuvintele pe care le scriem noi in mail-uri, iar inteligenta artificiala personalizeaza recomandarile in functie de persoana catre care trimitem un email si mesajele pe care le-am trimis/primit in trecut. Smart Compose este diferit de Smart Reply, un alt sistem implementat in Gmail de ceva vreme, compania Google spunand ca noua functie este mult mai complexa, fara restrictii, si capabila sa sugereze mai multe cuvinte pentru mail-urile trimise de noi.

Gmail: Functia ce Simplifica Scrierea de Mail-uri

Gmail va invata din tot ceea ce trimitem noi prin email pentru ca functia Smart Compose sa evolueze de-a lungul timpului, astfel ca desi recomandarile ar putea fi proaste la inceput, exista sanse foarte mari ca ele sa devina mai bune de-a lungul utilizarii. Gmail are implementat acest sistem intr-un mod cat se poate de natural, sugestiile pentru cuvinte fiind oferite pe masura ce scriem in cadrul unui email, selectarea cuvintelor, sau expresiilor, putand fi facuta foarte usor.

Gmail este primul sistem de mail care ofera sugestii complexe pentru scrierea in mail-uri, majoritatea restului sistemelor de email oferind doar raspunsuri predefinite in baza email-urilor pe care le primim de la diverse persoane. Cei de la Google incearca sa arate cat de mult a evoluat Gmail de-a lungul timpului, si cat de bun este sistemul de inteligenta artificiala dezvoltat de inginerii sai, asa ca va fi interesant de vazut cat de multumita va fi lumea de schimbari.

This post was last modified on mai 9, 2018, 3:53 PM 15:53

Disqus Comments Loading...