X

WhatsApp: CUM Recuperezi Mesaje, Poze si Video STERSE

WhatsApp este cea mai folosita aplicatie de mesagerie de pe planeta, peste 1.4 miliarde de persoane folosind-o in fiecare luna pentru a comunica unele cu altele si a trimite inclusiv poze, sau clipuri video. Unele dintre aceste mesaje, inclusiv cu poze si video, pot fi sterse, iar oficial WhatsApp nu ofera o metoda de a le recupera, insa o aplicatie pentru Android este capabila sa faca acest lucru.

WhatsApp poate avea mesaje, poze si clipuri video recuperate folosind aceasta aplicatie pentru Android, indisponibila deocamdata pe iPhone, ea putandu-va ajuta sa recuperati unele mesaje/poze/video importante. Aplicatia poarta denumirea WhatsRemoved si este disponibila pentru cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru Android, ea aducand o functionalitate pe care foarte multi utilizatori o apreciaza si ar dori sa o aiba oficial.

WhatsApp: CUM Recuperezi Mesaje, Poze si Video STERSE

WhatsApp poate avea o gama foarte diversificata de poze, mesaje, sau clipuri video recuperate din telefoanele Android, iar asta multumita modului in care a fost gandit intregul ecosistem de catre compania Google pentru utilizatori. Aplicatia este foarte simpla de utilizat si capabila sa ne readuca in posesie unele fisiere foarte importante pe care in mod normal nu le-am mai fi avut vreodata disponibile dupa stergerea din WhatsApp, dar iata ca in Android cam orice este posibil.

“Detect and save deleted messages and WhatsApp files. Install WhatsRemoved, select what content you want to save and you will not miss anything. WhatsRemoved detects when someone deletes a message from WhatsApp, an image or any other file and saves them. With WhatsRemoved we take care to show you what your contacts do not want you to see. Do not let anyone delete a WhatsApp message without you noticing with WhatsRemoved.”

WhatsApp nu a avut vreodata anuntata vreo functie de acest gen de catre compania dezvoltatoare, ea modificand recent si functia care permitea stergerea definitiva a mesajelor din telefoane, totul fara a-i anunta pe utilizatori in legatura cu aceasta schimbare. Aplicatia aceasta care permite recuperarea mesajelor din WhatsApp nu este perfecta, insa este imbunatatita in mod constant pentru a oferi cea mai buna functionalitate pentru utilizatori.

Aplicatia WhatsRemoved poate fi descarcata din Google Play de aici, iar daca o versiune compatibila cu telefoanele iPhone va fi vreodata lansata, va voi anunta printr-un articol separat in legatura cu ea.

This post was last modified on mai 12, 2018, 11:12 AM 11:12

Disqus Comments Loading...