X

OnePlus 6: Primul Test Extrem de Rezistenta

OnePlus 6 a fost trecut prin primul test extrem de rezistenta pentru a ni se arata in ce masura rezista la “tortura” prin care-l poate trece un client in folosirea zilnica. Mai exact, OnePlus 6 are un ecran foarte rezistent la zgariere multumita Gorilla Glass 5, acelasi material protejand inclusiv carcasa, deci nici aceasta n-ar trebui sa se zgarie usor.

OnePlus 6 are un ecran care rezista destul de bine la testul focului, fara diferente in comparatie cu telefoanele Android competitoare, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Spre deosebire de Huawei P20 Pro, OnePlus 6 nu se indoaie, deci in cazul in care clientii se vor aseza pe telefon, sansele ca el sa se indoaie si sa se strice sunt extrem de reduse.

OnePlus 6: Primul Test Extrem de Rezistenta

OnePlus 6 se dovedeste a fi un telefon foarte rezistent pentru pretul de doar 520 de euro cerut de catre compania OnePlus pentru el, acesta parand chiar sa fie prea mic pentru ceea ce se ofera. Spre deosebire de iPhone X si Samsung Galaxy S9, OnePlus 6 nu ofera rezistenta extrem de ridicata pentru utilizatori, dar diferenta de pret este foarte mare intre ele.

OnePlus 6 nu este un telefon scump, dar pentru banii pe care ii platesc, clientii primesc aproape aceeasi calitate precum la un smartphone premium, desi diferenta de pret e uriasa.

This post was last modified on mai 17, 2018, 8:07 AM 08:07

Disqus Comments Loading...