X

WhatsApp: TRUC ca sa Trimiti Mesaje la Persoane NECUNOSCUTE

WhatsApp este o platforma de mesagerie gandita sa le permita oamenilor sa intre usor in contact cu persoanele care se afla in agenda lor de contacte in baza unui numar de telefon, ea avand succes extrem de mare. WhatsApp iti permite sa trimiti mesaje catre contactele pe care le ai salvate in agenda de contacte, insa pentru persoanele pe care nu le-ai trecut in agenda ta, trebuie sa devii putin inventiv pentru a putea trimite un mesaj prin platforma.

WhatsApp permite totusi trimiterea de mesaje catre persoane necunoscute, care nu fac parte din agenda voastra de contacte, iar link-ul pe care il aveti disponibil mai jos va ajuta sa comunicati cu oricine doriti, chiar si cu cei care v-au blocat. WhatsApp are API-ul exploatat pentru a permite trimiterea de mesaje catre persoane care nu sunt in agenda noastra de contacte, iar desi procedura functioneaza in acest moment, e greu de spus cat va mai fi disponibila.

WhatsApp: TRUC casa Trimiti Mesaje la Persoane NECUNOSCUTE

WhatsApp permite trimiterea de mesaje necunoscute daca accesati un link de acest gen : https://api.whatsapp.com/send?phone=40740000000 in browserul de internet, nu conteaza care este, de pe iPhone, sau Android. Important de stiut pentru a exploata WhatsApp este ca trebuie sa inlocuiti ultima parte a link-ului, dupa phone=, cu un numar de telefon care trebuie sa inceapa cu cifra 4, iar apoi sa fie urmat de celelalte 10 cifre pe care le tastati in mod normal.

WhatsApp va permite trimiterea dupa ce confirmati si deschiderea in aplicatie a link-ului accesat, numarul de telefon fiind automat preluat cu prefixul Romaniei, iar daca el exista in platforma, ar trebui sa puteti trimite mesajul catre el. Daca numarul nu mai este activ in platforma, atunci WhatsApp va spune ca nu puteti trimite mesajul, iar asa va trebui sa gasiti numarul corect, metoda putand fi reincercata la nesfarsit, deocamdata fara vreo restrictie.

This post was last modified on mai 28, 2018, 12:48 PM 12:48

Disqus Comments Loading...