X

Windows 10 anunta Telefonul UIMITOR al Microsoft

Windows 10 anunta in avans un nou model de telefon uimitor pe care compania Microsoft il are in dezvoltare in momentul de fata, el parand sa fi prezentat deja in unele brevete de inventie ale celor din Redmond. Compania Microsoft prezinta acest telefon in brevetele de inventie cu un sistem de operare numit Andromeda OS, acest cod fiind descoperit in Windows 10 impreuna cu un nou model de telefon care poarta denumirea Andromeda, dar care nu a fost anuntat oficial de americani.

Windows 10 pare sa confirme practic un viitor telefon pliabil pe care compania Microsoft ar dori sa il lanseze in viitorul nu foarte indepartat, acesta putand fi mult asteptatul Surface Phone, aparut in atat de multe zvonuri. Windows 10 confirma existenta si testarea Andromeda OS, si a noului telefon, intr-una dintre cele mai recente versiuni beta, codul sursa al sistemului de operare fiind cel care confirma existenta acestui nou dispozitiv mobil, inca neanuntat oficial.

Windows 10 anunta Telefonul UIMITOR al Microsoft

Windows 10 sugereaza faptul ca acest nou telefon care ruleaza Andromeda OS va putea functiona atat cu procesoare ARM, cat si cu procesoare X86, iar daca va fi un model pliabil, atunci e interesant ce vazut ce va avea. Apple, Samsung, si Huawei dezvolta deja telefoane mobile pliabile, asa ca interesul Microsoft pentru un asemenea produs nu trebuie sa mire pe cineva, Windows 10 doar confirmand ca Microsoft inca mai vrea sa inoveze pentru clientii sai.

Windows 10 nu spune asta, insa brevetele de inventie ale Microsoft o fac, telefonul pliabil urmand a se transforma si intr-o tableta, dar deocamdata nu se stie ce fel de diagonala ar putea avea ecranul acesteia. E greu de spus in acest punct ce fel de telefon pliabil ar dori Microsoft sa lanseze pentru clientii sai, insa este destul de clar faptul ca Apple, Samsung si Huawei vor avea un competitor pe masura, care ar putea avea o versiune speciala a Windows 10 integrata.

This post was last modified on mai 28, 2018, 10:19 PM 22:19

Disqus Comments Loading...