X

Apple Music va fi Disponibil si in Browserele Web

 

Apple Music, celebra platforma de streaming audio lansata de catre compania Apple, va fi disponibila inclusiv in cadrul browserelor web incepand de anul acesta, spre surprinderea nimanui. Cei de la Apple incep totul cu un media player care poate fi integrat in website-uri, si care permite ascultarea melodiilor intregi de oriunde de pe internet, fara probleme.

Mai jos puteti vedea acest player media al celor de la Apple pentru Apple Music, el permitand ascultarea unui preview pentru melodii in cazul in care nu sunteti logati in sistem. Daca va si logati in Apple Music, atunci veti avea posibilitatea de a asculta orice fel de muzica doriti, asa ca Apple incepe sa inteleaga ca lumea nu trebuie legata doar de aplicatiile sale.

Apple Music va fi Disponibil si in Browserele Web

Apple Music permitea pana acum ascultarea doar a preview-urilor pentru melodii in playerul web al celor de la Apple, chiar daca eram logati, insa lucrurile se schimba. Acest pas facut de catre compania Apple ar putea sugera faptul ca intr-un viitor nu foarte indepartat ar putea fi lansat chiar si un website care sa permita folosirea serviciului.

Apple Music este folosit atat de catre utilizatori de produse Apple, cat si de catre utilizatori de produse Android, compania americana extinzand in trecut platforma sa si dincolo de propriul ecosistem. Apple Music este al doilea cel mai popular sistem de streaming audio de pe planeta in momentul de fata, iar Apple vrea sa ii creasca popularitatea in viitor.

This post was last modified on iun. 4, 2018, 8:26 AM 08:26

Disqus Comments Loading...