Apple Music va fi Disponibil si in Browserele Web

Apple Music trece printr-o schimbare importanta, compania Apple extinzandu-i functionalitatea pe web, si dand de inteles ca ar putea oferi in website.

 

Apple Music Disponibil Browserele Web

Apple Music, celebra platforma de streaming audio lansata de catre compania Apple, va fi disponibila inclusiv in cadrul browserelor web incepand de anul acesta, spre surprinderea nimanui. Cei de la Apple incep totul cu un media player care poate fi integrat in website-uri, si care permite ascultarea melodiilor intregi de oriunde de pe internet, fara probleme.

Mai jos puteti vedea acest player media al celor de la Apple pentru Apple Music, el permitand ascultarea unui preview pentru melodii in cazul in care nu sunteti logati in sistem. Daca va si logati in Apple Music, atunci veti avea posibilitatea de a asculta orice fel de muzica doriti, asa ca Apple incepe sa inteleaga ca lumea nu trebuie legata doar de aplicatiile sale.

Apple Music va fi Disponibil si in Browserele Web

Apple Music permitea pana acum ascultarea doar a preview-urilor pentru melodii in playerul web al celor de la Apple, chiar daca eram logati, insa lucrurile se schimba. Acest pas facut de catre compania Apple ar putea sugera faptul ca intr-un viitor nu foarte indepartat ar putea fi lansat chiar si un website care sa permita folosirea serviciului.

Apple Music este folosit atat de catre utilizatori de produse Apple, cat si de catre utilizatori de produse Android, compania americana extinzand in trecut platforma sa si dincolo de propriul ecosistem. Apple Music este al doilea cel mai popular sistem de streaming audio de pe planeta in momentul de fata, iar Apple vrea sa ii creasca popularitatea in viitor.

Articolul precedentiOS 12: LIVE Astazi Lansarea de la WWDC 2018
Articolul următoriOS 12 aduce o Functie in PREMIERA pe Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.