X

Gmail: Anuntul IMPORTANT pentru TOATA LUMEA

Gmail are un anunt foarte important facut de catre compania Google pentru toti utilizatorii platformei la nivel global, americanii incepand sa impuna o schimbare majora pe care au facut-o cu nu foarte mult timp in urma. Google a anuntat in cursul noptii trecute faptul ca intentioneaza sa activeze noul design al Gmail pentru utilizatorii din lumea intreaga, cel vechi urmand a disparea complet, schimbarea fiind programata pentru a incepe din luna iulie a acestui an.

Gmail are un design nou lansat de catre compania Google in prima parte a acestui an, si un numar destul de mare de utilizatori s-a grabit deja sa il activeze pentru a beneficia de noutatile pe care le ofera pentru ei. Desigur ca nu toata lumea l-a dorit, nu toata lumea l-a activat deja, asa ca Google ii “ajuta” pe oameni sa inceapa sa foloseasca mai repede noul design pentru ca versiunea veche sa fie eliminata fara posibilitate de reactivare de catre utilizatorii obisnuiti.

Gmail: Anuntul IMPORTANT pentru TOATA LUMEA

Gmail nu va elimina complet optiunea de a folosi vechiul design chiar din momentul in care va fi activat cel nou, compania Google anuntand ca urmeaza sa mai ofere acea optiune pana in cursul lunii octombrie. Google a facut acest anunt pentru utilizatorii G Suite, insa chiar si utilizatorii obisnuiti ai Gmail vor fi afectati de catre aceasta schimbare din momentul in care ea va fi impusa in iulie, asa ca toata lumea este vizata de anuntul celor de la Google.

“Immediately transition their users to the new Gmail. For a period of time, users will still have the option to opt out (see below for more details). Approximately eight weeks after the GA announcement in July, any users who haven’t yet been transitioned to the new Gmail will be automatically migrated to the new experience. They’ll have the option to opt out of the new Gmail for an additional four weeks.”

Gmail va avea noua interfata activata pentru toata lumea din iulie si pana in septembrie, deci activarea va avea nevoie de o perioada de timp pentru propagare, iar de aceea vechiul design va mai fi disponibil pana in octombrie. Chiar daca acest anunt vizeaza in principal utilizatorii G Suite, e foarte posibil ca pentru utilizatorii obisnuiti ai Gmail sa se intample exact acealasi lucru, chiar daca ar putea fi intarziat cu o perioada scurta de timp.

This post was last modified on iun. 6, 2018, 5:10 PM 17:10

Disqus Comments Loading...