X

Gmail Update aduce DOUA NOI Functii MAJORE

Gmail update a fost lansat astazi pentru aplicatia serviciului de email disponibil pentru utilizatorii de telefoane iPhone si tablete iPad, aplicatia avand acum disponibile pentru aproape toata lumea doua noi functii foarte importante. Vorbim despre doua noi functii pentru Gmail care au fost anuntate de ceva vreme, dar care abia acum ajung pe iPhone si iPad, una dintre ele fiind disponibila fara limitari, insa cealalta este oferita cu unele limite in momentul de fata.

Gmail are in primul rand implementata noua functie Snooze pe care cei de la Google au anuntat-o acum cateva saptamani pentru telefoane si tablete, ea permitand readucere in atentie a unui email pe care l-am citit deja. Folosind aceasta noua functie Snooze, utilizatorii Gmail pot selecta ca un anumit email sa le fie readus in atentie la o data ulterioara daca in momentul in care il citesc nu au timp sa ofere si un raspuns, daca e nevoie.

Gmail Update aduce DOUA NOI Functii MAJORE

Gmail are foarte multe laude primite pentru aceasta noua functie, iar impreuna cu ea a fost implementata si alta care permite trimiterea si primirea de bani ca atasamente in platforma prin intermediul Google Pay. Cei de la Google sustin ca Google Pay poate facilita transferurile de bani folosind doar o adresa de email, cam ca Paypal, insa nu sunt 100% sigur ca functia e oferita si in Romania, deoarece in lista initiala de schimbari pentru aplicatie functia a fost mentionata, insa acum a disparut.

  • You can now use the new snooze button to put off emails that you just can’t get to right now.
  • You can now send and request money as an attachment in Gmail with Google Pay. You can pay anyone with an email adress.

Gmail are suport si pentru Paypal de luna aceasta, insa nu si in Romania, asa ca e posibil ca oferirea de suport pentru transferuri de bani prin Google Pay sa fie o solutie de compromis pe care Google o ofera. Teoretic nu vad de ce nu ar functiona transferurile de bani prin Google Pay pentru Gmail si in Romania, insa va trebui sa incercati si sa vedeti daca puteti trimite, sau primi, vreo suma de bani folosind adrese de email din platforma.

This post was last modified on mai 31, 2018, 5:44 PM 17:44

Disqus Comments Loading...