X

Facebook Messenger: Vei DEZINSTALA Aplicatia din cauza Acestei Schimbari

Facebook Messenger este aplicatia favorita de mesagerie pentru peste 1.3 miliarde de persoane din intreaga lume, insa Facebook a anuntat astazi o schimbare care va strica experienta pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Facebook au anuntat ca in perioada urmatoare vor afisa reclame video care vor porni singure si cu sunet in Facebook Messenger, adica vei fi stresat de ele desi probabil nu ti-ai fi dorit vreodata sa vezi asa ceva in aplicatie.

Facebook Messenger va afisa aceste reclame video cu redare automata chiar printre mesajele pe care le vedem in inbox in folosirea zilnica a aplicatiei, deci exact acolo unde sta lumea mai mult cand o foloseste. Cei de la Facebook anuntasera acum ceva timp ca intentioneaza sa monetizeze mai bine Facebook Messenger, reclame fiind afisate de ceva vreme in aplicatie, insa iata ca acum totul este extins dincolo de imagini statice/animate, cum vedeam pana azi.

Facebook Messenger: Vei DEZINSTALA Aplicatia din cauza Acestei Schimbari

Facebook Messenger a pornit ca o aplicatie care a fost fortata la instalare pentru utilizatori dupa ce Facebook a decis sa nu mai permita folosirea sectiunii de mesagerie din aplicatia standard pentru comunicare. Singurul lucru bun la acea vreme era ca nu erau afisate reclame in aplicatia Facebook Messenger instalata de catre oameni, insa in 2017 lucrurile s-au schimbat, iar in 2018 vine o alta modificare pe care foarte multa lume o va critica, si pe buna dreptate.

“Top priority for us is user experience. So we don’t know yet [if these will work]. However, signs until now, when we tested basic ads, didn’t show any changes with how people used the platform or how many messages they send. Video might be a bit different, but we don’t believe so.”

Facebook Messenger va afisa aceste reclame tot in mod fortat, iar in mod ironic, cei de la Facebook sustin ca prioritatea lor este experienta de care au parte utilizatorii care folosesc aplicatia de mesagerie pe iPhone si Android. Ei bine, sunt sigur ca multa lume nu va fi de acord cu atentia pe care o acorda cei de la Facebook acestor reclame pentru Facebook Messenger, si sunt sigur ca foarte multi se vor plange din cauza alegerii de a le afisa in aplicatie.

This post was last modified on iun. 19, 2018, 8:09 PM 20:09

Disqus Comments Loading...