X

Google Docs: Functia MAJORA Lansata Astazi

Google Docs, platforma online pentru crearea, modificarea si administrarea de documente, are parte de o noutate foarte interesanta astazi din partea companiei Google, pentru toti utilizatorii. Mai exact, compania Google a anuntat ca utilizatorii Google Docs vor putea folosi de astazi un limbaj natura pentru cautarile facute prin documentele pe care le stocheaza acolo, in timp ce sistemul Quick Access este activat pentru mai multi utilizatori din lumea intreaga.

Google Docs permite folosirea acestei noi functii de cautare in limba natura prin sectiunea Explore, acolo unde sunt afisate inclusiv sugestii pentru cautarea de imagini, pagini web, sau chiar in Google Drive. Google Docs permite acum folosirea de termeni natural si intuitivi pentru a face cautari printre documente si nu numai, cei de la Google implementand ceva similar si pentru alte servicii, iar acum toata lumea poate utiliza sistemul si pentru documente.

Google Docs: Functia MAJORA Lansata Astazi

Google Docs permite descrierea lucrurilor pe care dorim sa le cautam, iar sistemul va face automat asta in baza comenzii vocale date de catre noi, rezultatele fiind aproximativ in baza a ceea ce exista in platforma. Desigur ca trebuie sa vorbiti foarte corect pentru ca Google Docs sa inteleaga exact ceea ce spuneti, iar in momentul de fata un numar limitat de limbi are suport in platforma, asa ca trebuie sa fiti constienti si de aceasta limitare existenta.

“Just describe what you’re looking for, and Docs will find it for you. So you can search for things like “show me slides shared with me last week” or “show me documents I created this month” and Docs will find the best results.”

Google Docs are deasemenea o alta functie utila extinsa la un numar mai mare de utilizatori, cea Quick Access fiind acum disponibila pentru utilizare direct din documentele pe care le putem crea, sau edita, in platforma. Google Docs are aceste noutati anuntate astazi pentru lansare de catre compania Google, insa va fi nevoie de cateva saptamana pana in momentul in care ele vor deveni active in conturile tuturor utilizatorilor, asa ca va trebui sa mai aveti rabdare daca inca nu le vedeti.

This post was last modified on iun. 30, 2018, 12:32 PM 12:32

Disqus Comments Loading...