X

Google Photos: Noua Functie GROZAVA care te va Ajuta ENORM

Google Photos a inceput sa lanseze zilele acestea o noua functie grozava care ii va ajuta pe utilizatorii din lumea intreaga sa-si administreze mult mai usor pozele pe care le-au incarcat in platforma. Dupa cum probabil stiti deja, Google Photos creeaza grupuri cu poze de la persoane pe care le recunoaste inteligenta artificiala din spatele sistemului, insa uneori creeaza multiple grupuri de poze pentru aceeasi perioada deoarece nu se descurca in a le recunoaste.

Google Photos a avut aceasta problema reclamata de catre utilizatori de multe ori de-a lungul timpului, cei de la Google au luat act de ea, iar acum au gasit o metoda de a o rezolva pentru a ajuta utilizatorii. Incepand din weekend, Google Photos afiseaza o sugestie precum cea din imaginea de mai jos, iar prin ea le recomanda oamenilor sa combine intr-un singur grup toate pozele care sunt cu aceeasi persoana, daca ele sunt listate in grupuri diferite.

Google Photos: Noua Functie GROZAVA care te va Ajuta ENORM

Google Photos are practic imbunatatit substantial sistemul de recunoastere faciala a oamenilor din poze, astfel ca acum va sti sa recunoasca mai exact persoanele indiferent de schimbarile de varsta, sau de orice alt fel. Google Photos nu devine 100% exact multumita acestei schimbari, insa cei de la Google au facut o modificare foarte buna care cu siguranta va ajuta oamenii sa aiba in acelasi loc, mult mai usor, toate pozele cu anumite persoane, sau chiar ale lor.

Google Photos este gandit pentru a face in mod automat tot ceea ce v-am explicat mai sus, insa pentru ca vorbim despre un software bazat pe algoritmi, el nu este chiar perfect, dupa cum prea bine stiti deja. Google Photos are aceasta functionalitate lansata si extinsa incetul cu incetul la toti utiliatorii din cadrul platformei, asa ca daca inca nu veti vedea alerta de mai sus, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand ea va aparea si la voi.

This post was last modified on aug. 1, 2018, 11:26 AM 11:26

Disqus Comments Loading...