X

Google Photos: NOUA Functie pe care o vei IUBI

Google Photos are incepand de astazi o noua functie foarte interesanta pe care foarte multi dintre utilizatori ar putea sa o iubeasca, mai ales ca ea este gandita exact in acest scop de catre compania americana. Cei de la Google au implementat in aplicatiile Google Photos pentru iPhone si Android o noua functie numita Love Story, aceasta permitand crearea de clipuri video personalizate folosind poze si filmari care au drept tematica dragostea.

Google Photos are noua functie implementata in sectiunea Assistant, acolo cei de la Google oferind posibilitatea de a selecta temele speciale pentru filme care pot fi folosite inclusiv cu noua Love Story de catre utilizatori. Google Photos are aceasta functie oferita special pentru cei care sunt interesati sa creeze colaje video care sa sarbatoreasca o relatie de dragoste, sau poate chiar una simpla de iubire dintre frati, parinti si copii, sau dragostea pentru un animal.

Google Photos: NOUA Functie pe care o vei IUBI

Google Photos va crea filmarile cele mai bune si mai interesante daca exista un numar mare de poze cu persoanele in cauza, astfel ca daca veti dori sa o folositi, asigurati-va ca aveti suficient material multimedia la dispozitie. Dupa selectarea pozelor si clipurilor video, Google Photos notifica utilizatorul ca incepe sa creeze colajul foto-video pentru functia Love Story, durata acestuia fiind data de numarul de poze si clipuri video folosite de catre utilizatori.

Google Photos permite aplicarea temei standard pentru aceste clipuri video, insa permite deasemenea personalizarea melodiei care se aude in fundal in timp ce acel clip video ruleaza, deci totul poate fi gandit asa cum dorim. Aceasta noua functie a aplicatiei Google Photos este disponibila in sectiunea Assistant atat pe telefoane mobile, cat si in cadrul website-ului, tot ceea ce ofera compania Google putand fi folosit indiferent de platforma de pe care este accesata functionalitatea.

This post was last modified on iun. 26, 2018, 10:57 AM 10:57

Disqus Comments Loading...