X

Facebook: Schimbari IMPORTANTE pentru iPhone si Android

Facebook a anuntat in cursul acestei zile noi schimbari pentru aplicatiile pe care le ofera pentru iPhone si Android, compania americana incercand sa ne ofere o experienta de utilizare mai buna in folosirea platformei. Mai exact, cei de la Facebook au anuntat o serie de schimbari de interfata pentru paginile afacerilor care sunt prezente in platforma, compania dorind sa-i ajute pe oameni sa le descopere mai usor, si sa intre la fel de usor in contact cu ele.

Facebook le permite utilizatorilor sa faca mult mai rapid o rezervare direct prin pagina unei afaceri, fie restaurant, sau orice altceva, un buton special fiind integrat de catre compania americana in aplicatii. Cei de la Facebook au decis sa implementeze schimbari de interfata diferite pentru fiecare tip de pagina care este disponibila in cadrul platformei, astfel ca intre restaurante, emisiuni TV, sau alte afaceri locale, exista diverse metode de interactiune.

Facebook Anunta NOI Schimbari pentru Aplicatii

Facebook prezinta in clipul video de mai sus schimbarile pe care utilizatorii le vor vedea in cadrul aplicatiilor pentru iPhone si Android incepand de saptamana aceasta, astfel ca veti sti cum sa interactionati cu platforma. Facebook va aduce mai mult in atentia noastra si functia cu recomandari pentru localuri pe care sa le vizitam atunci cand dorim sa descoperim ceva nou, astfel ca nu va mai trebui sa petrecem prea mult timp in cautarea unui local perfect.

“We’re redesigning Pages on mobile to make it even easier for people to interact with local businesses and find what they need most. For example, you can make a reservation at a restaurant; book an appointment at a salon; or see most recent photos, upcoming Events, and Offers. People use Recommendations to ask their communities where to go, where to eat, or where to shop. We’re making those Recommendations more prominent on Pages.”

Facebook ii va incuraja deasemenea pe oameni sa lase review-uri mult mai complexe pentru locatiile si afacerile pe care le viziteaza, totul in ideea de a-i ajuta pe oameni sa ofere recomandari mai bune pentru altii. Facebook si-a facut o misiune din a ajuta oamenii sa descopere mai usor locatii din preajma lor in care sa aiba parte de experiente noi, iar toate aceste schimbari vor fi disponibile incepand cu perioada urmatoare in aplicatiile companiei.

This post was last modified on aug. 8, 2018, 10:37 AM 10:37

Disqus Comments Loading...