X

Samsung va LANSA un Produs NOU dupa GALAXY NOTE 9

Samsung a anuntat in cursul acestei zile o noua conferinta in luna august, dupa cea pentru Samsung GALAXY Note 9, iar in cadrul sau va lansa un alt produs, iar acesta a fost cel mai probabil dezvlauit deja. Cei de la Samsung participa la IFA Berlin 2018, care incepe la sfarsitul lunii august, iar compania coreeana se pregateste sa mai aduca un produs nou pe piata la trei saptamani dupa ce va prezenta Samsung GALAXY Note 9 in mod oficial.

Samsung a trimis invitatii de presa pentru jurnalistii care urmeaza sa participe in cadrul conferintei care urmeaza sa aiba loc la IFA Berlin 2018, iar acolo am putea vedea un nou Galaxy Watch, daca el nu va fi prezentat cu Samsung GALAXY Note 9. Stim deja de cateva saptamani ca Samsung intentioneaza sa lanseze un Galaxy Watch care sa concureze cu Apple Watch-urile celor de la Apple, insa se credea ca produsul va fi prezentat impreuna cu Samsung GALAXY Note 9.

Samsung va LANSA un Produs NOU dupa GALAXY NOTE 9

Samsung pare totusi sa aiba alte planuri, iar asta pentru ca daca va prezenta Galaxy Watch impreuna cu Samsung GALAXY Note 9, atunci nu va mai avea ce sa prezinte la IFA Berlin 2018. In aceasta idee, cei de la Samsung separa lansarile celor doua produse, pentru a atrage mai mult interes pentru ele, iar Galaxy Watch va fi prezentat ca un accesoriu perfect pentru Samsung GALAXY Note 9, sau chiar Samsung GALAXY S9, ambele avand nevoie de cat mai multa promovare.

Samsung Galaxy Watch urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni, una cu ecran de 46mm, si inca una cu ecran de 42mm, ambele avand ecrane rotunde si sistemul de operare Tizen, tot al coreenilor. Pana acum Samsung nu a avut vreun smartwatch care sa se vanda in cantitati suficient de bune pentru a fi declarat un succes, asa ca e putin probabil ca Galaxy Watch sa ridice vreo spranceana, mai ales ca nici macar nu va avea Android Wear.

This post was last modified on aug. 8, 2018, 6:11 PM 18:11

Disqus Comments Loading...