Samsung GALAXY Note 9: Video OFICIAL de LANSARE

Samsung GALAXY Note 9 este prezentat in primul clip video oficial de lansare inainte ca Samsung sa il prezinte in mod oficial pentru lumea intreaga pe 9 august.

Samsung GALAXY Note 9 Video OFICIAL LANSARE

Samsung GALAXY Note 9 are clipul video oficial de lansare publicat de catre compania Samsung cu aproape o saptamana inainte ca telefonul sa fie prezentat de catre presedintele diviziei mobile in conferinta din New York. Acesta a aparut in mod inopinat pe YouTube astazi, insa a fost sters rapid de catre Samsung, dar asta nu inseamna ca cineva nu a fost suficient de rapid incat sa-l salveze pentru ca toata lumea sa vada Samsung GALAXY Note 9 inaintea lansarii.

Samsung GALAXY Note 9 este dezvaluit in toata splendoarea sa chiar de catre compania Samsung, astfel ca nu mai pot exista dubii cu privire la design-ul pe care oricum l-am vazut deja in atat de multe leak-uri. Mai jos puteti vedea clipul video oficial de lansare al Samsung GALAXY Note 9, el fiind republicat in cadrul YouTube de catre o persoana care probabil il mai are salvat, pentru ca Samsung ar putea cere stergerea sa in curand din cadrul platformei.

Samsung GALAXY Note 9: Video OFICIAL de LANSARE

Samsung GALAXY Note 9 are confirmat in acest video stylusul care va permite controlarea de la distanta a multor functii ale telefonului, dar si noile culori care urmeaza sa fie oferite de catre cei de la Samsung. Separat de asta, zilele acestea s-a confirmat si faptul ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie pus in vanzare in versiunea de 512 GB in mai multe zone de pe glob, iar cu un card microSD poate avea pana la 1 TB de spatiu de stocare.

Samsung GALAXY Note 9 are confirmate absolut toate noutatile majore, compania Samsung urmand a mai anunta pe 9 august doar schimbarile software pe care pana acum nu le-am putut vedea, din pacate. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat pe data de 9 august de catre cei de la Samsung, insa punerea in vanzare in magazine va avea loc abia in data de 24 august, pana atunci telefonul putand fi precomandat de catre toti fanii interesati sa-l aiba.

3 COMENTARII