X

Facebook Messenger: Functia UIMITOARE pe iPhone si Android

Facebook Messenger are anuntata o noua functie uimitoare pentru iPhone si Android, compania Facebook dorind sa le ofere utilizatorilor ceva ce nu credeau ca vor avea intr-o aplicatie de acest gen. Mai exact, Facebook Messenger are incepand de astazi o noua functie care le aduce utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu realitate augmentata in timp ce fac apeluri video cu alte persoane din cadrul platformei, ideea in sine fiind foarte interesanta pentru terminale mobile.

Facebook Messenger le ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu realitate augmentata in grupuri de pana la 6 persoane, fetele acestora fiind folosite pentru a se juca unii cu ceilalti. Facebook Messenger are un nou buton special care permite alegerea jocurilor pe care utilizatorii vor sa le joace, compania Facebook oferind o serie limitata de titluri dintre care utilizatorii platformei pot alege, insa e posibil ca numarul acestora sa creasca in viitor.

Facebook Messenger: Functia UIMITOARE pe iPhone si Android

Facebook Messenger ne permite sa controlam jocurile din platforma folosindu-ne doar fetele, astfel ca miscari ale nasului, sau zambete, actioneaza diverse functii implementate in aceste jocuri. Facebook intentioneaza sa lanseze si alte jocuri ceva mai complexe in viitor pentru aplicatia Facebook Messenger pentru iPhone si Android, iar evolutia sistemelor pentru recunoastere faciala este practic motivul pentru care asemenea jocuri sunt posibile pentru terminale mobile.

Facebook Messenger are noua functionalitate implementata deoarece Facebook nu prea mai stie ce sa le ofere utilizatorilor pentru a-i convinge in continuare sa-i foloseasca platforma pentru a comunica zilnic. Noile functii anuntate astazi de catre compania Facebook pentru aplicatiile Facebook Messenger pentru iPhone si Android sunt disponibile chiar de acum, actualizari pentru aplicatii fiind lansate in ultimele zile de catre cei de la Facebook, deci in mod teoretic ar trebui sa va puteti bucura de tot, daca schimbarile s-au propagat deja la nivel global.

This post was last modified on aug. 10, 2018, 10:43 AM 10:43

Disqus Comments Loading...