X

Google Photos: 3 NOI Functii pe iPhone si Android

Google Photos are parte de o noua actualizare importanta de catre compania Google zilele acestea, ea fiind oferita intai pentru Android, iar mai apoi ar trebui sa ajunga inclusiv pe telefoanele iPhone ale celor de la Apple. Prima functie importanta pe care Google Photos o aduce pentru utilizatorii iPhone si Android este posibilitatea de a adauga comentarii la albumele foto pe care le putem crea in cadrul platformei, o noua optiune pentru adaugarea lor fiind vizibila in cadrul pozelor.

Google Photos are deasemenea implementata si o noua functie care permite editarea de poze 3D care au fost incarcate in platforma celor de la Google, functionalitate care pana acum nu a fost posibila. Cei de la Google au ajuns in punctul in care au inteles ca exista foarte multi oameni care creeaza continut 3D pe care au nevoie sa il incarce in Google Photos, iar multumita acestei noi functionalitati, ei au posibilitatea inclusiv de a il edita, fara a mai folosi alte aplicatii.

Google Photos: 3 NOI Functii pe iPhone si Android

Google Photos are deasemenea implementata si o noua functie care afiseaza mai des sugestii pentru a imbunatati calitatea pozelor prin modificarea culorilor, sau a taierii acestora pentru a elimina elemente ce n-ar trebui sa fie acolo. Google Photos afiseaza sugestii pentru editarea pozelor pe masura ce ne uitam printre toate cele incarcate in platforma, astfel ca inteligenta artificiala a platformei detecteaza cand anumite poze nu arata chiar atat de bine pe cat pot arata.

Google Photos a mai avut parte de schimbari minore de-a lungul timpului, insa cele mai importante de anul acesta au legatura cu sistemul de inteligenta artificiala implementat de catre cei de la Google. Compania americana doreste sa integreze cat mai mult inteligenta artificiala pentru Google Photos si sa le ofere utilizatorilor o experienta cat mai buna pentru folosirea platformei pe iPhone si Android, asa ca alte noutati vor fi oferite in viitor.

This post was last modified on aug. 10, 2018, 7:06 PM 19:06

Disqus Comments Loading...