X

WhatsApp: iPhone si Android, Functia GROZAVA

WhatsApp pentru iPhone si Android are descoperita inca de zilele trecute o noua functie foarte utila pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana gandindu-se intr-un final sa o ofere pentru utilizatori. Mai exact, utilizatorii WhatsApp de pe platformele iPhone si Android au acum posibilitatea de a salva chat-urile persoanelor pe care le blocheaza, sau raporteaza pentru modul in care s-au comportat in retea, ceva ce pana acum era imposibil.

WhatsApp a modificat interfata prin care utilizatorii pot bloca, sau raporta utilizatorii care ii agaseaza cand folosesc aplicatia pentru iPhone si Android, iar acum acele conversatii nu vor fi sterse in mod automat. Schimbarea este implementata automat pentru aplicatia WhatsApp de pe iPhone si Android, dar deocamdata doar in versiunea beta a aplicatiei pentru cele doua platforme, asa ca utilizatorii nu vor trebui sa faca vreo modificare pentru a beneficia de ea.

WhatsApp: iPhone si Android, Functia GROZAVA

WhatsApp probabil testeaza de ceva vreme aceasta modificare pentru iPhone si Android, insa ea a fost descoperita abia recent, iar sansele ca ea sa fie lansata in urmatoarea actualizare sunt destul de mari. Cei de la WhatsApp fac in aceasta perioada o gama foarte variata de modificari pentru aplicatiile iPhone si Android, insa aceasta nu face parte dintre cele menite de a reduce partajarea de stiri false care au drept efect decesul unor persoane nevinovate in tari precum India.

“With this new layout, WhatsApp wants to make easier to understand how the report feature works. Furthermore, you can keep the chat history for reported chats/groups (before it was not possible). We except new changes and layouts in next releases.”

WhatsApp testeaza si multe alte functii pentru iPhone si Android, iar de-a lungul timpului v-am vorbit despre unele dintre ele, asa ca stiti cu siguranta ce urmeaza sa primiti in actualizarile care inca nu au fost lansate de catre americani. Aplicatiile WhatsApp pentru iPhone, Android, si alte platforme, sunt folosite de peste 1.5 miliarde de persoane in momentul de fata, iar din cauza numarului atat de mare de utilizatori compania americana implementeaza atat de multe noutati.

This post was last modified on aug. 12, 2018, 3:25 PM 15:25

Disqus Comments Loading...