X

Gmail: Functia GROZAVA Oferita in iPhone si Android

Gmail are incepand de astazi o noua functie grozava pe iPhone si Android, ea fiind implementata de catre compania americana la nu foarte mult timp dupa ce a fost integrata in versiunea web, accesibila de pe calculatoare. Mai exact, cei de la Google au lansat pentru Gmail o functie care permite anularea trimiterii unui email la foarte scurt timp dupa trimiterea efectiva, aceasta functie fiind acum disponibila inclusiv pentru iPhone si Android in lumea intreaga.

Gmail a avut aceasta functie extrem de apreciata de catre utilizatori din lumea intreaga, iar asta deoarece ea a permis evitarea unor situatii jenante pentru persoane care au trimis email-uri din greseala, sau cu greseli. Acum cei care au iPhone si Android pot face exact acelasi lucru, cei de la Google implementand in Gmail functia la fel ca in versiunea web, optiunea de a anula trimiterea unui email fiind vizibila imediat dupa trimiterea mail-ului catre oricare contact.

Gmail: Functia GROZAVA Oferita in iPhone si Android

Gmail a implementat aceasta functie pentru utilizatori oferindu-le posibilitatea de a anula trimiterea unui email la 5 – 30 de secunde dupa apasarea butonului de trimitere, dupa acel punct anularea trimiterii devenind imposibila. Practic, utilizatorii iPhone si Android trebuie sa fie extrem de rapizi in ceea ce priveste anularea trimiterii unui mail prin Gmail, dar acelasi lucru este valabil in ceea ce priveste versiunea web a platformei pentru trimiterea de mail-uri.

Gmail are integrata aceasta noua functie de catre compania Google in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, ea fiind lansata zilele trecute, dar inca este in curs de propagare. Asta inseamna ca Gmail va avea aceasta functie in toate iPhone si Android din lumea intreaga, insa nu imediat, ci in perioada urmatoare, asa ca daca inca nu v-a aparut in aplicatia din telefon, sau tableta, trebuie doar sa mai aveti putina rabdare.

This post was last modified on aug. 22, 2018, 1:41 PM 13:41

Disqus Comments Loading...