X

Samsung devine PENIBILA Prezentand Istoria Note

Samsung continua sa fie penibila in ceea ce priveste prezentarea istoriei telefoanelor din seria Note, compania coreeana publicand un infografic in care uitat, sa prezinte si Samsung GALAXY Note 7 printre telefoanele din seria Note. Aceasta nu ar trebui sa fie totusi o surpriza, din moment ce acum cateva saptamani a publicat un clip video in care prezenta istoria seriei Note, si desigur ca nu a facut vreo mentiune cu privire la Samsung GALAXY Note 7.

Samsung crede ca lumea a uitat ce a insemnat Samsung GALAXY Note 7, adica un telefon care a fost in vanzare pentru aproape 2 luni, si care exploda prin diverse colturi ale globului, ajungand sa fie interzis inclusiv in avioane. Samsung a spus intai ca problema e la clientii care foloseau incarcatoare dubioase, apoi a spus ca investigheaza problema, pentru ca intr-un final sa scoata Samsung GALAXY Note 7 din vanzare, promitand ca va explica si de unde vin problemele.

Samsung devine PENIBILA Prezentand Istoria Note

Samsung a trebuit sa recheme unitati ale Samsung GALAXY Note 7 de vreo 2 ori inainte sa renunte complet la ideea ca telefonul poate fi vandut in siguranta fara ca masini si case sa ia foc, iar acum a uitat complet de existenta sa. Da, e adevarat ca Samsung GALAXY Note 7 este un telefon de care Samsung ar vrea sa uite cu desavarsire, dar a nu il include, in mod penibil, in lista de produse lansate de-a lungul timpului arata cat de meschini sunt unii dintre cei care iau decizii la Samsung.

Samsung probabil inca nu realizeaza ca lumea nu va uita vreodata de ceea ce a insemnat Samsung GALAXY Note 7, iar a incerca sa ascunda existenta sa este fix lucrul care va aduce telefonul in mintea tuturor oamenilor. Ca sa fiu complet sincer, ma astept ca Samsung sa uite si de Samsung GALAXY S9 in viitoare infografice, la cat de prost se vinde, sau poate ca-l vor prezenta in continuare ca pe un succes inimaginabil, intrecut de Samsung GALAXY Note 9 in vanzari.

This post was last modified on aug. 25, 2018, 5:21 PM 17:21

Disqus Comments Loading...