Samsung GALAXY S10 Concept Arata Telefonul Viselor Tale!

Samsung GALAXY S10 apare astazi intr-un nou concept care ne arata telefoanul viselor multor utilizatori, Samsung avand pregatite schimbari majore.

Samsung GALAXY S10 Concept Telefon Vise

Samsung GALAXY S10 apare astazi intr-un nou concept extrem de interesant care arata telefonul viselor multor utilizatori din lumea intreaga, desi e greu de spus daca ele vor fi transformate in realitate. Vorbim despre un concept care ne arata un design pentru Samsung GALAXY S10 pe care putini il cred posibil, iar asta deoarece vorbim despre un ecran care se intinde intre toate marginile carcasei, fara vreo regiune mare vizibila din bezel.

Samsung GALAXY S10 nu va avea un design chiar atat de frumos, compania Samsung urmand a pastra in continuare margini pentru ecranul telefoanelor pe care le va lansa in acest an, iar asta pentru ca nu are solutii sa scape de ele. Desi producatorii chinezi au gasit solutii pentru a elimina marginile ecranelor telefoanelor, si a ascunde camerele in carcasa, Samsung GALAXY S10 nu va beneficia de un asemenea avans tehnologic pentru design, din pacate.

Samsung GALAXY S10 Concept Arata Telefonul Viselor Tale!

Samsung GALAXY S10 urmeaza totusi sa aiba o camera tripla implementata in pozitie verticala in carcasa, dar si ecran curbat spre marginile exterioare, asa cum se intampla si in actualele modele de telefoane. Desi Samsung intentioneaza sa lanseze nu mai putin de 3 modele ale Samsung GALAXY S10, cam toate ar trebui sa aiba acelasi design pentru partea frontala, insa doar unele vor avea o camera tripla, si cititor de amprente integrat in ecran.

Samsung GALAXY S10 va fi un upgrade important in comparatie cu seria Samsung GALAXY S9, insa pe partea de design s-ar putea sa nu existe diferente foarte mari, din dorinta coreenilor de a se diferentia de restul producatorilor. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentate de catre cei de la Samsung undeva prin luna martie, lansarea noilor modele trebuind sa aiba loc tot in aceeasi luna, insa deocamdata nu se stie la ce preturi vor fi vandute.