X

Facebook va Lansa o Functie Foarte CIUDATA

Facebook va lansa o functie foarte ciudata in viitorul nu foarte indepartat, compania americana testand in momentul de fata o schimbare care are menirea de a ne arata care sunt lucrurile pe care le avem in comun cu persoane complet necunoscute. Puteti vedea in imaginea de mai jos despre ce este vorba, compania Facebook afisand deasupra comentariilor oamenilor si ceea ce avem in comun cu ele, fie ca e vorba de locatie, sau orice altceva.

Facebook a confirmat ca deruleaza in SUA un test pe un numar restrans de utilizatori pentru a vedea in ce masura aceasta noua functie ar putea avea succes, iar daca va ajunge la aceasta concluzie, atunci va decide fara discutie sa o lanseze oficial. Partea ciudata in toata aceasta poveste sta in faptul ca Facebook vrea sa ne convinga sa intram in contact cu persoane complet necunoscute in baza lucrurilor pe care le-am avea in comun cu acestea.

Facebook va Lansa o Functie Foarte CIUDATA

Facebook nu va afisa aceste informatii doar deasupra comentariilor lasate de catre utilizatori, ci si deasupra numelor acestora cand le vedem in News Feed, de exemplu, iar tipul de informatii este diferit. Separat de locatie putem vedea informatii despre educatie, compania la care lucreaza, sau diverse alte date, insa cei de la Facebook spun ca este vorba doar despre informatii care sunt oferite in mod public de catre utilizatori, nu si despre cele private.

“Knowing shared things in common helps people connect. We’re testing adding a ‘things in common’ label that will appear above comments from people who you’re not friends with but you might have something in common with.”

Facebook are deja o functie numita People you may know, care ne afiseaza profilurile unor oameni necunoscuti, pe care i-am putea cunoaste, insa aceasta functie duce lucrurile mai departe, chiar daca e foarte ciudata. Facebook doar testeaza deocamdata aceasta noua functionalitate, insa desigur ca intentioneaza sa o lanseze in viitorul apropiat, asa ca ramane doar sa vedem cand va fi disponibila, si cat de multa lume va considera ca este, intr-adevar, ciudata.

This post was last modified on aug. 27, 2018, 4:35 PM 16:35

Disqus Comments Loading...