X

Google Photos UPDATE aduce MULTE Noutati

Google Photos a fost actualizata ieri de catre compania Google la doar cateva ore dupa ce a fost lansat cel mai mare update pentru Google Chrome din ultimul an, iar foarte multe noutati importante au fost implementate. Mai exact, aplicatia Google Photos pentru Android are in momentul de fata un design modificat intr-o buna masura, cei de la Google implementand interfata design-ului material si pentru platforma care permite stocarea de poze in serverele sale.

Google Photos a avut aceasta interfata noua prezentata de catre compania Google in cadrul conferintei I/O din luna mai, insa iata ca acum este oferita intr-un final pentru utilizatorii din lumea intreaga. Google Photos are o interfata cu o noua culoare deschisa, pe care utilizatorii o observa imediat dupa update, bara din partea inferioara a interfetei de utilizator avand noi iconite, acestea fiind modificate si in alte meniuri din interfata aplicatiei pentru Android.

Google Photos UPDATE aduce MULTE Noutati

Google Photos are noul design material implementat inclusiv in interfata de cautare pentru poze, sau in interfata unde exista setarile pentru utilizatori, totul fiind gandit pentru a oferi o experienta mult mai buna. Separat de aceste modificari de interfata, Google Photos are deasemenea un nou gest swipe up, facut cand vedem poze pe intregul ecran, care permite vizualizarea rapida de informatii despre poza respectiva, fara a mai accesa vreun alt meniu.

Google Photos mai are deasemenea si alte cateva mici modificari pentru alte meniuri din interiorul aplicatiei, insa aici vorbim despre schimbari de design care nu imbunatatesc in vreun fel experienta generala de utilizare, ci doar ofera un look diferit. Google Photos are toate aceste schimbari, plus altele, implementate in versiunea 4.0 a aplicatiei care este disponibila pentru Android, asa ca veti putea beneficia de ele imediat ce instalati aplicatia, iar pe iPhone ele vor fi oferite ceva mai tarziu.

This post was last modified on sept. 7, 2018, 1:07 PM 13:07

Disqus Comments Loading...