X

Microsoft Anunta LANSAREA de NOI Tablete Surface

Microsoft a anuntat astazi lansarea unor noi tablete din seria Surface, compania amercana trimitand astazi invitatii pentru presa pentru un eveniment care urmeaza sa aiba loc la New York in data de 2 octombrie. Nu se stie clar ce tablete Surface urmeaza sa lanseze compania Microsoft in data de 2 octombrie, insa probabil vorbim despre modele actualizate cu noile procesoare anuntate de catre compania Intel cu doar cateva saptamani in urma.

Microsoft ar avea de ceva vreme in lucru o actualizare majora de design pentru tabletele din seria Surface Pro, asa ca e foarte posibil ca evenimentul din 2 octombrie sa aiba in centru tocmai aceste noutati. Desigur ca Microsoft are si multe alte modele de tablete din seria Surface disponibile pentru clienti, iar unele au nevoie de actualizari pentru a ramane in atentia oamenilor, deci evenimentul din 2 octombrie va aduce foarte multe lucruri interesante pentru fani.

Microsoft Anunta LANSAREA de NOI Tablete Surface

Microsoft ar putea avea pregatite si noi laptop-uri din seria Surface, acestea avand un succes moderat dupa ce au fost lansate, asa ca e posibila o relansare a seriei cu imbunatatiri importante. Conferinta celor de la Microsoft este programata la doar cateva saptamani dupa ce Apple ar urma sa anunte noi modele de tablete iPad Pro, cele pe care compania din Redmond le vede ca fiind concurente, asa ca probabil va incerca sa ofere un raspuns pentru ce vor anunta cei din Cupertino.

Microsoft ar putea prezenta si cateva dintre noutatile care vor fi disponibile in cea mai recenta actualizare pentru Windows 10, aceasta urmand a fi deasemenea lansata in cursul lunii octombrie pentru utilizatori. Microsoft se pregateste sa anunte cateva produse foarte importante dar si posibile servicii noi, conferinta din 2 octombrie urmand a fi si ultima, cel mai probabil, pe care compania americana o organizeaza pentru a anunta produse noi.

This post was last modified on sept. 9, 2018, 2:32 PM 14:32

Disqus Comments Loading...