X

Asa ARATA iPhone XS si iPhone XS Max (VIDEO)

iPhone XS si iPhone XS Max sunt prezentate astazi intr-un nou clip video foarte interesant care ne arata design-ul celor doua modele de telefoane in baza zvonurilor si a schitelor aparute pana acum. Vorbim despre un clip video concept in care sunt prezentate iPhone XS si iPhone XS Max, cele doua modele de telefoane aratand exact ca iPhone X, dar asta nu e o problema.

iPhone XS nu vine cu surprize pe partea de design, separat de faptul ca va fi vandut de catre compania Apple intr-o noua culoare aurie, aceasta putand arata destul de bine. iPhone XS Max va avea exact acelasi design, doar ca va fi mai mare decat modelul standard, diferenta in dimensiuni fiind data de ecranul cu diagonala de 6.5 inch, unul urias.

Asa ARATA iPhone XS si iPhone XS Max (VIDEO)

iPhone XS si iPhone XS Max au foarte multe noutati importante pregatite la nivel de componente interne, si cel mai probabil vor avea multe noutati disponibile in iOS 12. Pe de alta parte, dezavantajul va fi ca nu vom vedea nimic diferit cand ne uitam la iPhone XS si iPhone XS Max in comparatie cu iPhone X, dar probabil ca putina lume va fi dezamagita de asta.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate maine, 12 septembrie, de catre compania Apple, in cadrul unei conferinte care va avea loc in auditoriul Steve Jobs din Apple Park. Lansarea iPhone XS si iPhone XS Max urmeaza sa aiba loc mult mai tarziu, in data de 21 septembrie, dar nu in intreaga lume, ci doar in doar anumite zone de pe glob, pentru inceput.

This post was last modified on sept. 12, 2018, 6:07 PM 18:07

Disqus Comments Loading...