X

Cele mai Folosite Functii ale Apple Watch

Apple Watch este cel mai popular smartwatch in momentul de fata, iar daca v-ati intrebat vreodata care sunt cele mai populare functii ale ceasului inteligent, ei bine acum aflati. Conform unui studiu facut in SUA, cea mai folosita functie a Apple Watch este cea pentru vizualizarea mesajelor primite pe iPhone-urile utilizatorilor, ceva destul de logic, pana la urma.

La distanta foarte mica, utilizatorii Apple Watch folosesc smartwatch-urile foarte des pentru respingerea apelurilor telefonice primite pe iPhone, procedura fiind foarte simpla. Aflarea de informatii privind activitatile zilnice de fitness este deasemenea o functie foarte populara, la fel ca si monitorizarea acestui gen de activitati, sau masurarea ritmului cardiac.

Cele mai Folosite Functii ale Apple Watch

Apple Watch este deasemenea folosit foarte des si pentru a vedea complicatii pentru aplicatii terte, sau a folosi aplicatii care nu au legatura cu activitatile de fitness. De aici incolo popularitatea functiilor sacade, dar oamenii mai folosesc Apple Watch pentru a seta remindere, pentru a verifica email-uri, pentru a verifica notificaril, sau a raspunde la apeluri telefonice.

N-as putea sa va spun in ce masura aceste activitati facute pe Apple Watch sunt similare, in popularitate, cu ceea ce se intampla pe alte smartwatch-uri, dar diferentele ar putea fi mici. Apple Watch este de ceva vreme cel mai popular smartwatch din lume, iar compania Apple a avut vanzari atat de mari cu seria 4, incat inca nu poate acoperi cererea de pe piata.

This post was last modified on oct. 4, 2018, 8:32 PM 20:32

Disqus Comments Loading...