Cele mai Folosite Functii ale Apple Watch

Apple Watch are foarte multe functii utile, insa cele mai folosite dintre ele sunt prezentate de un nou studiu care a analizat cum isi folosesc utilizatorii ceasurile.

apple watch functii

Apple Watch este cel mai popular smartwatch in momentul de fata, iar daca v-ati intrebat vreodata care sunt cele mai populare functii ale ceasului inteligent, ei bine acum aflati. Conform unui studiu facut in SUA, cea mai folosita functie a Apple Watch este cea pentru vizualizarea mesajelor primite pe iPhone-urile utilizatorilor, ceva destul de logic, pana la urma.

La distanta foarte mica, utilizatorii Apple Watch folosesc smartwatch-urile foarte des pentru respingerea apelurilor telefonice primite pe iPhone, procedura fiind foarte simpla. Aflarea de informatii privind activitatile zilnice de fitness este deasemenea o functie foarte populara, la fel ca si monitorizarea acestui gen de activitati, sau masurarea ritmului cardiac.

Cele mai Folosite Functii ale Apple Watch

apple watch functii 1

Apple Watch este deasemenea folosit foarte des si pentru a vedea complicatii pentru aplicatii terte, sau a folosi aplicatii care nu au legatura cu activitatile de fitness. De aici incolo popularitatea functiilor sacade, dar oamenii mai folosesc Apple Watch pentru a seta remindere, pentru a verifica email-uri, pentru a verifica notificaril, sau a raspunde la apeluri telefonice.

N-as putea sa va spun in ce masura aceste activitati facute pe Apple Watch sunt similare, in popularitate, cu ceea ce se intampla pe alte smartwatch-uri, dar diferentele ar putea fi mici. Apple Watch este de ceva vreme cel mai popular smartwatch din lume, iar compania Apple a avut vanzari atat de mari cu seria 4, incat inca nu poate acoperi cererea de pe piata.