X

Samsung: Noul Produs la care NIMENI NU se Gandea

Samsung are mereu in dezvoltare cate cel putin un produs interesant, iar astaz vorbim despre ceva ce eu am apreciat la compania coreeana, si ceva ce sunt sigur ca si foarte multi dintre utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY Note 9 apreciaza. Mai exact, vorbesc despre dock-ul DeX care permite transformarea telefoanelor Samsung in calculatoare, aceasta fiind disponibila doar daca acest accesoriu este folosit de catre utilizatori.

Samsung impune in momentul de fata o conexiune fizica intre telefoanele sale si accesoriul DeX pentru a putea transforma telefonul intr-un calculator prin conectarea la un monitor, unde este transpusa o interfata desktop a Android. Nu toata lumea este chiar atat de entuziasmata de aceasta functionalitate oferita de catre Samsung, si ar dori sa vada inclusiv o solutie wireless, iar coreenii lucreaza din greu sa o ofere, desi nimeni nu stie exact cand.

Samsung: Noul Produs la care NIMENI NU se Gandea

Samsung are totusi dezvaluite planurile privind lansarea unui accesoriu DeX wireless pentru clienti chiar de catre unul dintre moderatorii care sunt activi pe forumurile de discutii ale companiei coreene. Acesta a afirmat ca in momentul de fata compania Samsung are in dezvoltare un accesoriu DeX care va permite transformarea unui telefon intr-un calculator fara a fi necesara interconectarea lor cu vreun cablu, ceva ce ar fi cu adevarat grozav pentru toata lumea.

Samsung trebuie sa faca o serie de modificari pentru accesoriul DeX pentru ca intreaga functionalitate sa fie oferita pentru clientii sai, iar deocamdata nu exista un termen pentru finalizarea implementarii acestei schimbari. In aceasta idee, e greu de spus daca Samsung va reusi sa finalizeze totul pana in momentul in care Samsung GALAXY S10 va fi lansat, sau daca va avea nevoie de ceva mai mult timp pentru a oferi un accesoriu asa cum isi doresc multi dintre fanii sai.

This post was last modified on oct. 6, 2018, 10:02 PM 22:02

Disqus Comments Loading...