X

Facebook Sustine ca iMessage este un PERICOL

Facebook a trecut astazi printr-un real moment de sinceritate, multumita presedintelui Mark Zuckerberg, care a confirmat faptul ca iMessage este un real pericol pentru reteaua de socializare pe care o conduce. Conform lui Zuckerberg, iMessage este mai popular decat Facebook Messenger si WhatsApp in SUA, ceva ce probabil putina lume credea posibil, iar avantajul celor de la Apple sta in faptul ca platforma lor este integrata direct in iOS, si nu este oferita separat.

Facebook, cu toate platformele sale, nu pare sa aiba macar una care sa intreaca iMessage in SUA, insa nu doar acolo, ci si in alte tari importante de pe glob, iar Mark Zuckerberg e cam suparat din cauza acestui lucru. Presedintele Facebook a uimit pe toata lumea prin momentul sau de sinceritate de astazi, iar asta in conditiile in care pana acum compania pe care o conduce nu a vorbit foarte mult despre competitori si ceea ce le afecteaza performantele in diverse piete.

Facebook Sustine ca iMessage este un PERICOL

Facebook spune ca oamenii partajeaza mai multe poze, clipuri video, si link-uri pe WhatsApp si Messenger decat pe retelele de socializare, deci inclusiv in iMessage ar trebui sa se intample acelasi lucru. Totusi, in cazul Europei, Facebook ramane in continuare peste iMessage, in special pe platforma Android, acolo unde oamenii nu au acces la serviciul celor de la Apple, si sunt obligati sa foloseasca alternativele oferite de catre WhatsApp, Messenger, etc.

“People share more photos, videos and links on WhatsApp and Messenger than they do on social networks. We’re leading in most countries, but our biggest competitor by far is iMessage and in important countries like the U.S. where the iPhone is strong, Apple bundles iMessage as the default texting app, and it’s still ahead. In countries where there’s more competition between iOS and Android, like much of Europe, people tend to prefer our services.”

Facebook devine si pun penibila spunand ca serviciile sale sunt criptate in totalitate, si ca nimeni nu poate accesa mesajele trimise prin ele, desi in realitate stim cu totii ca acest lucru nu este nici pe departe atat de adevarat. Acesta este si unul dintre motivele pentru care americanii prefera iMessage in defavoarea Facebook Messenger, sau WhatsApp, iar cei de la Facebook nu prea au cum sa schimbe acest lucru, indiferent cate functii inutile ar integra in aceste aplicatii.

This post was last modified on nov. 2, 2018, 10:52 AM 10:52

Disqus Comments Loading...