X

Samsung. Decizie de ULTIMA ORA pentru un Telefon IMPORTANT

Samsung. O decizie de ultima ora a fost luata de catre compania coreana cu privire la telefonul sau pliabil, acesta fiind asteptat de catre un numar foarte mare de fani din intreaga lume in momentul de fata. Ma exact, cei de la Samsung au stabilit design-ul final al telefonului pe care urmeaza sa il lanseze pe piata in urmatoarele luni, iar asta include si specificatiile celor doua ecrane care urmeaza sa fie folosite, da pentru ca vor fi doua ecrane, nu unul.

Samsung. Telefonul pliabil al coreenilor va avea un ecran flexibil cu diagonala de 7.3 inch, acesta urmand a se plia in doua bucati atunci cand telefonul este pliat, un al doilea ecran de 4.6 inch fiind montat in exteriorul carcasei. Auzisem inca de acum cateva luni ca Samsung va integra in telefonul sau pliabil nu doar un singur ecran, ci doua, iar acum avem confirmarea ca acest lucru este real, compania coreeana decizand si cand urmeaza sa inceapa productia pentru ele.

Samsung. Decizie de ULTIMA ORA pentru un Telefon IMPORTANT

Samsung. Productia componentelor urmeaza sa inceapa chiar luna aceasta, iar compania vrea sa faca in jur de 100.000 de telefoane pe luna, pentru un total de 500.000 – 1 milion de unitati pentru intreaga serie. Decizia privind folosirea a doua ecrane a fost luata undeva prin iulie de catre cei de la Samsung, acest ecran urmand a oferi functionalitatea normala pentru un smartphone, utilizarea sa crescand grosimea si pretul telefonului pliabil al coreenilor.

“Samsung Electronics decided to install two organic light emitting diode (OLED) panels in its foldable smartphone. The main display is 7.29 inches and the secondary display is 4.58 inches. The panel size will be 7.3 inches and 4.6 inches, respectively, with two decimal places rounded to the nearest. Display maker Samsung Display will start mass production of parts in November. Initial volume is not as large as 100,000 units a month. Samsung Electronics was not able to decide whether to mount the 4.58 inch outer panel until July of this year.”

Samsung. Pe final de octombrie au fost finalizate si restul specificatiilor pentru design si componente, iar acum urmeaza sa inceapa productia in perioada imediat urmatoare, asteptarile fiind foarte mari de la telefon. Nu se stie deocamdata cat urmeaza sa coste acest telefon al Samsung, insa este de asteptat sa fie foarte scump, iar prezentarea ar trebui sa aiba loc la CES 2019, daca nu vor exista probleme in ceea ce priveste productia sa la scara larga.

This post was last modified on nov. 5, 2018, 10:45 AM 10:45

Disqus Comments Loading...