X

Facebook Messenger. Functia MULT DORITA, Anuntata OFICIAL

Facebook Messenger. O functie foarte dorita de catre utilizatori din lumea intreaga a fost anuntata pentru lansare de catre compania americana Facebook, iar asta dupa ce ea a fost anuntata cu doar cateva saptamani in urma. V-am spus atunci ca Facebook Messenger urmeaza sa aiba disponibila o noua functie care va permite retragerea mesajelor trimise catre diverse persoane, ea fiind cunoscuta de catre toata lumea ca o functie unsend, WhatsApp avand-o de ceva vreme.

Facebook Messenger. Desi in momentul in care au aparut primele zvonuri privind lansarea acestei functii nu s-a spus absolut nimic in legatura cu aparitia sa, ei bine iata ca acum Facebook a confirmat oficial totul. In cea mai recenta actualizare a aplicatiei Facebook Messenger pentru iPhone si iPad, compania americana a anuntat ca urmeaza sa integreze o functie unsend, care va permite retragerea mesajelor trimise deja catre diverse persoane, adica exact ce asteptau multi.

Facebook Messenger. Functia MULT DORITA, Anuntata OFICIAL

Facebook Messenger. Folosind aceasta functie, utilizatorii din lumea intreaga vor avea posibilitatea de a retrage intr-o anumita perioada de timp orice fel de mesaj pe care l-au trimis catre o alta persoana. In mod normal vorbim despre o perioada de cam 5 minute in care orice fel de mesaj trimis prin Facebook Messenger poate fi retras, insa perioada ar putea fi mai lunga, in cazul aplicatiei WhatsApp fiind oferita o perioada de gandire ceva mai mare pentru utilizatori.

“Coming soon: Remove a message from a chat thread after it’s been sent. If you accidentally send the wrong photo, incorrect information or message the wrong thread, you can easily correct it by removing the message within ten minutes of sending it.”

Facebook Messenger. O serie de alte noutati importante sunt anuntate pentru lansare de catre cei de la Facebook, insa deocamdata nu sunt oferite si informatii clare privind ceea ce urmeaza sa fie oferit. In ciuda acestui lucru, este surprinzator sa vedem ca Facebook Messenger are anuntata o noua functie atat de importanta direct prin intermedul listei de schimbari pentru o actualizare disponibila in App Store, dar e clar ca noutatea va fi disponibila oficial.

 

This post was last modified on nov. 9, 2018, 11:34 AM 11:34

Disqus Comments Loading...