X

iPhone XR. Productie REDUSA din Cauza Vanzarilor si Componentelor

iPhone XR. Zilele trecute au aparut primele informatii privind o decizie a companiei Apple de a nu creste productia pentru telefon din cauza faptului ca vanzarile nu sunt chiar atat de bune precum sperau americanii. Acum, un alt analist sustine ca Apple va reduce productia iPhone XR deoarece stocurile initiale nu s-au vandut in totalitate, iar pentru perioada urmatoare nu ar fi nevoie de stocuri foarte mari pentru ca vanzarile sunt sub asteptari.

iPhone XR. Conform analistului, productia seriei urmeaza sa fie redusa cu 4 – 5 milioane de unitati in acest trimestru fiscal, el spunand in acelasi timp ca productia pentru iPhone X ar putea creste cu 1/2 milioane de unitati, desi Apple nu mai vinde oficial telefonul. Separat de problemele cu vanzarile slabe, compania Apple ar fi decis sa reduca productia iPhone XR si din cauza unor probleme cu placile de baza fabricate de catre unii dintre partenerii asiatici.

iPhone XR. Productie REDUSA din Cauza Vanzarilor si Componentelor

iPhone XR. Cei de la Apple au amanat initial lansarea acestui model de telefon din cauza problemelor de productie cu ecranele care au fost cumparate de la cei de la LG, insa se pare ca nu doar acest partener nu indeplineste standardele de calitate. Nu se stie care dintre furnizorii de placi de baza pentru iPhone XR au probleme cu productia acestui tip de componenta, insa din moment ce procesul de productie al telefonului e perturbat, e clar ca situatia e serioasa.

” …the iPhone XR sell-through rate continues to be weaker than we initially expected. “We believe Apple may reduce production for the iPhone XR by an additional 4-5 million units for C4Q,” insists Zhang, while also suggesting production of the iPhone X will increase by 1 million to 2 million units due to carrier promotions for the holiday season.”

iPhone XR. In ciuda includerii in poveste a faptului ca ar exista probleme cu placile de baza, motivul principal din cauza caruia Apple a decis sa reduca productia telefonului are la baza vanzarile slabe la nivel global. Chiar si cu probleme in fabricarea unor componente, iPhone XR ar fi avut productia crescuta, nu scazuta, de catre cei de la Apple, asa ca probabil vom vedea in perioada urmatoare lansarea unor promotii cu reduceri masive pentru telefon.

This post was last modified on nov. 9, 2018, 10:52 AM 10:52

Disqus Comments Loading...