X

Samsung. ONE UI este NOUA Interfata a Telefoanelor

Samsung. Aseara compania coreea nu a prezentat doar un telefon pliabil pentru clientii din lumea intreaga, ci a anuntat deasemenea ONE UI, o interfata noua pentru telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga. Stim cu totii ca Samsung modifica interfata Android si nu toata lumea este multumita de felul in care arata, compania coreeana anuntand acum o imbunatatire in aceasta gandire, iar ONE UI este o tentativa de a concentra atentia oamenilor spre aplicatiile care conteaza.

Samsung. Conform companiei coreene, noua interfata va aduce un design imbunatatit si minimalist, cu mai multe colturi rotunjite pentru interfata aplicatiilor, sau iconite, destul de similar cu ceea ce vedem in iOS. ONE UI se vrea a fi un succesor pentru Samsung Experience, daca este totusi pregatit pentru Android 9, insa TouchWiz a fost inlocuit de catre acea interfata, iar acum ONE UI o va inlocui pe cea actuala, insa e greu de spus cat de buna va fi modificarea finala.

Samsung. ONE UI este NOUA Interfata a Telefoanelor

Samsung. Accentul este pus de catre compania coreeana pe ceea ce ea numeste Focus Blocks, interfata urmand a avea grupate anumite elemente pentru ca ele sa fie mai usor de folosit de catre utilizator. Cei de la Samsung spun ca aceasta schimbare va face mai usor de folosit cu o singura mana telefoane precum Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY NOTE 9, abordarea fiind diferita fata de cea a Apple sia  sistemului sau Reachability.

Samsung. Din moment ce ONE UI este lansat acum de catre compania coreeana, este destul de clar ca lumea nu este multumita de ceea ce ofera Samsung Experience in momentul de fata, Teoretic, ONE UI ar trebui sa inlocuiasca Samsung Experience odata cu lansarea Android 9, iar compania Samsung ar trebui sa le ofere utilizatorilor o experienta mai buna de utilizare, asa ca va fi interesant de vazut care vor fi primele demonstratii ale interfetei.

This post was last modified on nov. 10, 2018, 2:37 PM 14:37

Disqus Comments Loading...