SAMSUNG GALAXY S9. OFICIAL, CAND se LANSEAZA Android 9

Samsung GALAXY S9. Compania Samsung a anuntat in mod oficial cand va lansa Android 9 pentru telefoanele din lumea intreaga, iata ce planuri au fost stabilite.

SAMSUNG GALAXY S9 lansare android 9

Samsung GALAXY S9. Aseara compania Samsung a anuntat in mod oficial cand va lansa Android 9 pentru aceste modele de telefoane pe care le vinde la nivel global inca din martie, iar vestile sunt bune pentru clienti. Luna aceasta va fi lansata prima versiune beta a sistemului de operare Android 9 pentru telefoanele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus, astfel ca toti cei interesati sa testeze noutatile se vor putea inscrie sa o faca, si daca au noroc, vor fi alesi.

Samsung GALAXY S9. Procesul de testare al Android 9 pentru aceste telefoane va fi unul de durata, iar asta pentru ca lansarea oficiala a actualizarii va avea loc abia undeva prin cursul lunii ianuarie, si nu mai devreme. Partea buna in situatia aceasta este ca Android 9 pentru Samsung GALAXY S9 urmeaza sa apara mult mai repede decat isi imagina multa lume, iar asta pentru ca multi considerau ca lansarea actualizarii va avea loc abia undeva prin februarie – martie.

SAMSUNG GALAXY S9. OFICIAL, CAND se LANSEAZA Android 9

Samsung GALAXY S9. Samsung Experience 10 este pregatit impreuna cu Android 9 pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar aici vorbim despre faorte multe noutati pregatite de catre coreeni. De la un nou Dark Mode si pana la noi gesturi pentru controlarea sistemului de operare folosind noi gesturi, telefoanele din seria Samsung GALAXY S9 vor beneficia de un update major multumite acestei actualizari, iar asta asteapta toata lumea inca de prin luna august.

Samsung GALAXY S9. Pentru a testa Android 9 pe aceste modele de telefoane e necesara inscrierea in programul beta al companiei Samsung folosind aplicatia Members, care este oferita tot de catre ea. Din pacate, Samsung GALAXY S9 va avea Android 9 disponibil la aproape 6 luni din momentul lansarii actualizarii de catre compania Google, iar asta in timp ce Huawei ofera update-urile mult mai repede decat competitorii sai, tinand clientii multumiti.