X

WhatsApp. Schimbarea MAJORA pentru o Functie IMPORTANTA

WhatsApp. O schimbare foarte importanta este pregatita de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga, si la baza sa sta monitorizarea modului in care folosim aplicatia si interactionam cu prietenii nostri. Mai exact, cei de la WhatsApp implementeaza un nou algoritm care are menirea de a afisa in sectiunea Status story-urile in functie de modul in care interactionam cu prietenii nostri prin intermediul platformei, ceva ce este important pentru foarte multe persoane.

WhatsApp. Avand in vedere ca lunar peste 400 de milioane de oameni folosesc efectiv functia Status pentru a impartasi momente din viata lor, era normal ca o functie de acest gen sa fie implementata. In momentul de fata aceasta schimbare este implementata pentru iPhone, iar versiunea beta poate fi testata si pe aceste modele de telefoane, iar intr-un articol anterior v-am explicat cum puteti instala versiunea beta a acestei aplicatii pentru produsele Apple.

WhatsApp. Schimbarea MAJORA pentru o Functie IMPORTANTA

WhatsApp. In baza algoritmului pe care aplicatia il va avea disponibil, functia Status urmeaza sa fie modificata substantial pentru ca accentul este pus pe persoanele cu care interactionam cel mai mult. Conform informatiilor despre acest algoritm, frecventa interactiunilor, prin mesaje sau apeluri, apartenenta la aceleasi grupuri de conversatii, plus vizualizarea sau ignorarea mesajelor vor determina ordinea in care vedeti story-urile publicate de catre diverse persoane in sectiunea Status din WhatsApp.

How much you chat with a specific contact per day (so if you send and receive messages — normal ranking — if you send and receive media — good ranking — if you ignore the message — bad ranking). If you are used to call a specific contact (that’s the best way to increase the ranking). If you and a contact are in the same group and you interact each others (with replies and mentions). If you view or ignore a status update published by that specific contact.

WhatsApp. Dupa cum va spuneam si la inceput, toata aceasta functionalitate este bazata pe monitorizarea modului in care folosim noi aplicatia, si interactionam efectiv cu persoanele cu care purtam conversatii zilnic prin intermediul acestei platforme. In momentul de fata cei de la WhatsApp testeaza aceasta schimbare importanta prin intermediul versiunii beta a aplicatiei pentru iPhone, in Android nefiind implementata deocamdata, insa ea va ajunge cu siguranta si acolo, utilizatorii urmand a beneficia de tot ceea ce va fi oferit pentru iOS.

This post was last modified on nov. 12, 2018, 5:34 PM 17:34

Disqus Comments Loading...