X

Samsung. Vestea URIASA pentru Fanii Companiei

Samsung. Cel mai mare producator de smartphone a luat recent o decizie care va bucura cu siguranta foarte multi fani, iar asta pentru ca ea are menirea de a asigura viitorul companiei pentru urmatorii ani. Vorbim despre faptul ca Samsung a luat decizia de a incepe productia ecranelor Infinity-O, adica acelea care vor fi folosite inclusiv in seria Samsung GALAXY S10, care este asteptata pentru lansare in luna martie a anului 2019, dupa o prezentare la Mobile World Congress 2019.

Samsung. Ecranele Infinty-O vor fi produse atat cu tehnologie OLED, cat si tehnologie LCD, insa cele din urma sunt mai usor de produse, ele urmand a fi folosite in telefoanele de clasa medie, nu in cele premium. Pentru seria Samsung GALAXY S10, compania coreeana va produce ecrane OLED flexibile cu o taietura pentru camera frontala, Samsung evitand sa intre in trend-ul decupajelor, tocmai pentru a se diferentia de ceilalti producatori existenti pe piata.

Samsung. Vestea URIASA pentru Fanii Companiei

Samsung. Ecranele OLED flexibile Infinity-O vor fi produse de catre coreeni folosind lasere in fabricile proprii, acestea urmand a taia cu exactitate noile comonente, actualele linii de productie fiind modificate special pentru a le produce. Samsung a creat procesul de productie special pentru aceste ecrane, care urmeaza sa fie si indoite spre exteriorul carcasei, deci vorbim despre un proces foarte complicat, iar de aceea productia este inceputa acum, pentru a avea suficiente ecrane pentru lansarea viitoarelor telefoane.

Samsung Display has begun mass production of ‘Hall-shaped organic light emitting diode (OLED)’ which realizes full screen of smartphone. Hall design full screen will be applied to Samsung Galaxy S10, which will be launched next year. Samsung Display is producing flexible OLEDs with a Hole In Active Area (HIAA) structure that maximizes the full screen by drilling holes in the panel. This design is produced in the 6th generation line ‘A3’. This structure was applied to two lines that produce panels for Samsung Electronics in A3.

Samsung. Compania coreeana urmeaza sa aiba deasemenea exclusivitate in ceea ce priveste fabricarea acestui tip de ecrane OLED cu taietura in marginea stanga sus, in timp ce alti producatori vor trebui sa astepte imbunatatirea tehnologiei. Desi Samsung are exclusivitate pentru procesul de productie, din pacate pentru coreeni, Huawei deja va lansa un telefon care are acelasi tip de decupaj in ecran, chiar daca e unul LCD, design-ul conteaza cel mai mult in final.

This post was last modified on nov. 30, 2018, 9:36 PM 21:36

Disqus Comments Loading...