X

UBER. ANUNT MAJOR care a SURPRINS Toata Lumea

UBER. Un anunt surprinzator a fost facut astazi cu privire la cea mai populara platforma pentru transport de persoane in regim de taxi, compania americana intentionand sa ofere noi functii pentru clientii sai. Mai exact, astazi a fost dezvaluit faptul ca in aplicatia UBER pentru iPhone si Android urmeaza sa fie disponibile in curand informatii privind rutele de transport in comun pe care clientii le pot folosi pentru a ajunge in diverse locatii din Londra.

UBER. Pana acum aplicatia permitea doar chemarea de masini care sa transporte utilizatorii dintr-o locatie in alta, insa in curand se pare ca va lista inclusiv informatii despre mijloacele de transport in comun. Totul are la baza o colaborare dintre compania UBER si autoritatile care controleaza infrastructura de transport public din Londra, ea putand usura si situatia companiei in ceea ce priveste licenta de transport de care are nevoie pentru a functiona.

UBER. ANUNT MAJOR care a SURPRINS Toata Lumea

UBER. Informatiile pe care aplicatia Uber le va afisa pentru clienti le vor spune cand urmeaza sa ajunga autobuzele si metroul in statii, un posibil sistem de alerte pentru aceste mijloace de transport in comun putand fi deasemenea oferit. Cei de la UBER au integrat informatii similare pentru utilizatorii din San Francisco cu ceva timp in urma, si stim deja ca inclusiv Google Maps are informatii de acest gen disponibile, dar aici vorbim despre o aplicatie de transport de persoane.

Uber has apparent plans to incorporate TFL’s public transport schedules into the Uber app. Most of this information – the expected times and travel routes of London’s extensive bus and underground networks – is publicly available to access and use, but a firmer partnership with TFL could also see the Uber app offer live updates and journey alerts alongside more basic services.

UBER. Oferirea unui serviciu cu adevarat util depinde foarte mult si de dorinta autoritatilor de a avea o colaborare cu o companie a carei servicii au fost interzise acum cateva luni in capitala pentru ca ar fi incalcat legislatia locala. Acum daca va imaginati ca servicii de acest gen ar putea fi disponibile inclusiv in Romania, ei bine va recomand sa nu va faceti sperante prea mari, pentru ca deocamdata nici macar Google Maps nu are date de acest gen, iar UBER sigur nu se grabeste sa le ofere.

This post was last modified on dec. 14, 2018, 5:22 PM 17:22

Disqus Comments Loading...