X

WhatsApp. Cea mai CONTROVERSATA Functie din 2019

WhatsApp. Cea mai controversata schimbare din istoria aplicatiei de mesagerie este pregatita pentru lansare in cursul anului viitor, ea fiind anuntata de catre vicepresedintele companiei, iar foarte multi dintre utilizatori deja o urasc. Vorbim despre faptul ca WhatsApp va avea implementate reclame pentru sectiunea Status din cadrul platformei de mesagerie, adica exact ceea ce americanii anu spus ca nu vor face vreodata, dar iata ca intr-un final fac.

WhatsApp. Afisarea de reclame in sectiunea Status din cadrul aplicatiei este o tehnica similara cu cea pe care am vazut-o pentru aplicatia Instagram, unde sunt afisate reclame pentru functia Stories, folosita de catre sute de milioane de oameni. Cei de la Facebook nu fac ceva original aici, ci doar preiau o metoda buna de a face bani si o transfera in aplicatia WhatsApp, fara a le oferi oamenilor posibilitatea de a o dezactiva, asa ca toata lumea va trebui sa se obisnuiasca cu asta.

WhatsApp. Cea mai CONTROVERSATA Functie din 2019

WhatsApp. Decizia celor de la Facebook de a implementa reclame in cadrul aplicatiei a avut drept urmare demisia celor care conduceau echipele care administrau dezvoltarea platformei de mesagerie, ei fiind si co-fondatorii aplicatiei. Acum WhatsApp este condusa in totalitate de catre oameni care au lucrat direct pentru Facebook de la bun inceput, iar mentalitatea acestora este de a monetiza aplicatia in cel mai bun mod posibil, indiferent unde apar reclamele pentru utilizatori.

WhatsApp. Pana acum nimeni n-a vazut exact cum urmeaza sa arate reclamele care vor fi afisate in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, insa e destul de clar faptul ca ele vor fi impuse si destul de aproape de inceputul anului 2019. In ciuda anuntului de a implementa reclamele in cadrul aplicatiei WhatsApp, platforma inca ramane cea mai populara pentru mesagerie in momentul de fata, si e posibil ca asta sa nu se schimbe prea curand.

This post was last modified on ian. 3, 2019, 8:08 AM 08:08

Disqus Comments Loading...